Styrk dit løb med kost og ernæring

Hvornår
28. sep 2020 kl. 18:30 til 21:30
Hvor
DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 06 3211

Hvordan påvirker kost, ernæring og væske din sundhed og præstationsevne under træning og konkurrence? Få styr på, hvad du skal drikke og spise i relation til løb og bliv opdateret på den nyeste viden. Spis og drik dig til optimeret løbepræstation.

Hvad skal jeg spise inden træningen - og ikke mindst bagefter? Hvordan kan jeg beregne, hvor meget jeg skal træne efter et stort mål eller en marsbar? Eller hvad skal jeg spise for at have nok energi til min løbetur? Hvilken indflydelse og betydning har de forskellige næringsstoffer for kroppen i forbindelse med såvel træning som den almene sundhedstilstand? Disse spørgsmål og andre relevante emner om kost, ernæring og væske får du meget mere af vide om på dette kursus i teori og praksis.

Aftenens program  
18.30-19.45  •  Kroppens byggesten og energikilder 
19.45-20.30  •  Løb i praksis med fokus på energiforbrug 
20.30-20.45  •  Pause og evt. forplejning 
20.45-21.30  •  Kostvejledning i forbindelse med træning og konkurrence

Praktisk  
Kurset foregår både i teori og praksis. Mød omklædt i løbetøj i forhold til vejret. Husk drikkedunk, skriveredskaber til noter og en tør t-shirt.

Instruktøren  
Signe Nyby er Cand. Scient. i Human Ernæring og Human Fysiologi fra Københavns Universitet. Signe er en formidabel underviser med bred viden inden for feltet og mange års erfaring med både træningsplanlægning og konkurrence.

Kurset er arrangeret af Bevæg dig for livet – Løb

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer