Crossløb 2020-21, Storstrømmen, 2. runde v/Stevns Klint

Hvornår
13. dec 2020 kl. 10:30 til 12:00
Hvor
Stevns Klint, 4660 Store-Heddinge, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 06 4540

Ta´ udfordringen op og prøv kræfter med vinterens fire fedeste crossløb!

Crossløb er terrænløb på afmærkede ruter i Storstrømmens varierede og udfordrende natur. De fire løb er geografisk spredt i Storstrømmens område, og der vil både være kendte løbeområder samt sikkert også et par nye bekendtskaber for langt de fleste.

2. runde arrangeres af løberne fra Rødvig G&I

Ikke uden grund er Stevns Klint på Unesco´s verdensarvsliste. Løberne får lov at opleve naturen og historien på nærmeste hold, når Boesdal Kalkbrud venter med enten 4 km, 8km eller 12 km. Kalkbruddet byder på flere udfordrende stigninger, men også vejret kan gøre det til en sej og vindblæst rute i smukt terræn. 

Rutekort, rutebeskrivelse og flere praktiske informationer om løbet er klar her på siden ca. et par måneder før løbsdagen.

Tilmelding til 3. runde v/Hamborgskoven  
Tilmelding til 4. runde v/Fruens Plantage

Læs mere om Storstrømmens crossløbsserie: 
Til sæsonen 2020/21 byder crossløbene på løbeoplevelser i nogle af områdets mest spektakulære naturområder, når både Stevns Klint og Møns Klint skal besøges. Læg dertil den smukke Hamborgskov ved Nykøbing Falster og de meget skrappe stigninger i Fruens Plantage ved Næstved. Så vi tør godt garantere fire fede løbeoplevelser.

Ved tilmelding til alle fire løb indgår du automatisk i den samlede konkurrence (deltagelse i minimum 3 løb), men løbene kan også tilmeldes enkeltvis. Med tre forskellige distancer (ca. 4, 8 og 12 km) henvender crossløbene sig til alle motionister, børn og mere ambitiøse løbere, der vil have høj puls og styrke løbeformen i de rå vintermåneder. 
 
Læs mere HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer