6 timer i Rold - Trail Run

Hvornår
16. maj 2021 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Støvring Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 06 4000

6 TIMER I ROLD, TRAILRUN

– powered by Støvring Cykler

Ruten

Ruten vil være ca. 6 km lang, og bliver på store dele af mountainbike ruten. Der er et startloop for at få lidt spredning på. Ruten er for alle, super sjov, teknisk og masser af singletrack. Ca 160 højdemtr. pr omgang.  Segmenter som “Bette Fanden” og “Store Fanden” er uundgåelige når man er i den del af skoven 🙂 Og til jer der kender området, er der kommet nye legendariske segmenter til, som “Helvedesrunden”, “Mosstykket” og “Forbi Ræven”….. Så der er lagt op til masser er sjov i skoven den dag 🙂 Disse sektioner vil være opmærket med et skilt, så du er ikke i tvivl når du kommer ind på dem. Desuden vil der være “kilometersten”, så du ved hvor langt du har til mål. Eller ind for at sende din makker afsted:-)

Træning på ruten før løbet er ikke muligt!

Max antal deltagere: 300.

 Klasser

  • Solo kvinde/herre (2 klasser)
  • Duo kvinde/herre (2 klasser)
  • Trio kvinde/herre (2 klasser) Mulighed for Mix i herreklassen

Priser 

16/11 – 31/12 kr. 199,- pr person

1/1 – 10/5 kr. 249,- pr person

Tilmelding på dagen 299,-

Regler

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden løber eller et andet hold efter 6 timer, er det den løber eller det hold der har løbet hurtigst, der vinder.

Man må gerne holde pause eller gå undervejs. Medaljen er til alle der tager udfordringen op og deltager i løbet.

Det er kun tilladt at skifte løber i skiftezonen.

Tidtagning

DGI står for tidtagningen. Det bliver med chip i startnummeret. Du afhenter dit startnummer i tidstagningsteltet på løbsdagen.

Pavilloner

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du medbringer den blot på dagen. Du behøver ikke rapporterer det, vi skal nok finde plads til alle.

Startsted

Løbet foregår i Nørreskoven, bag ved Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping

Forplejning

Der vil være adgang til gratis vand, energidrik og frugt hele dagen. Der er derudover mulighed for at købe kaffe, kage, sodavand, pølser og brød. Og energibarer, gel, elektrolytter og proteinpulver.

Dato og tidspunkt

Løbet foregår d. 16/5 2021 og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler man er der i god tid før start.

Præmier

Der vil være en Medalje til ALLE der deltager:-) Og der vil være Pokaler til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse. Derudover vil der være en masse lodtrækningspræmier.

Test løbesko

Scott Sports, som er hovedsponsor, vil stilles en masse fede 2021 Scott løbesko til rådighed, der kvit og frit kan testes. Scott er anerkendte for deres løbesko, og specielt stærke indenfor Trail løbesko. Så hold jer ikke tilbage med at prøve et par.  Det er helt GRATIS:-)

Pavilloner

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du behøver ikke at booke en plads, vi skal nok finde plads til alle.

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os retten til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

Vi følger Covid-19 udviklingen tæt, og skulle det være nødvendigt at aflyse løbet grundet Coronavirus, refunderer vi selvfølgelig prisen for startnummeret. Dog eksklusiv tilmeldingsgebyret på 12,5,-.

Eftertilmelding

Der er mulighed for eftertilmelding hvis ikke løbet er udsolgt. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmelding vil være 299,-

Kontakt:

Kontakt os på stoevringcykler@gmail.com, vedr. spørgsmål til løbet mv.

Deltagelse sker på eget ansvar!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer