Løb Mellem Husene Aarhus 2021

Hvornår
18. sep 2021 kl. 12:30 til 16:00
Hvor
Gellerup Bypark, 8220 Brabrand, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2021 09 06 4000

Alle kan være med, når vi løber – eller går – gennem det skønne og grønne Gellerupområde. Så tag din familie, dine venner eller kollegaer under armen, når vi for første gang afholder Løb Mellem Husene lørdag den 18. september 2021. Det bliver en hyggelig, sjov og overraskende dag med løb og byfest i hjertet af Aarhus’ vildeste bypark. 
 
Løb Mellem Husene er et løb for alle på tværs af alder og fysik. Det handler om at være sammen og have det sjovt! Du kan vælge at gå eller løbe vores rute på 5km eller kaste dig ud en engelsk mile (1,7km). Det vigtigste er at vi er sammen og får skabt masser af liv mellem husene. Begge ruter byder på masser af underholdende indslag, når vi bevæger os gennem området, og du vil med garanti blive overrasket over hvor grønt her er! Løbet munder ud i en byfest med smag og præg af områdets 82 nationaliteter, så glæd dig til en dag pakket med aktiviteter, underholdning, mad, boder og meget mere for både børn og voksne. 
 
Vi er en del af det landsdækkende projekt Løb Mellem Husene, og det er første gang vi løber i Aarhus.

Læs mere HER

INFORMATION OM CORONA

Løbet afvikles under de gældende retningslinjer fra myndighederne, og vi følger alle anvisninger og anbefalinger. I tilfælde af aflysning får du selvfølgelig refunderet beløbet for dit startnummer (minus 15kr i administrationsgebyr).

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer