Naturewalk Ellinge Lyng med yoga #2

Hvornår
3. aug 2021 kl. 17:00 til 19:30
Hvor
Ellinge Lyng Strand (for enden af Ellinge Strandvej), Ellinge Strandvej, Ellinge Lyng, Højby, 4573 Højby, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2021 17 06 4108

Kom med på flot og unik 5 km aften-gåtur ved strand og skov på Ellinge Lyng i Odsherred. Ta’ din ven, veninde eller nabo med og få en skøn gåtur med efterfølgende yoga på stranden 🌊🌳

🍃 Smuk natur   
Gåturen tager dig ud på hyggelige sommerhusveje, ind på stier i Ellinge Skoven, over Korevlerne og derefter langs den dejlige sandstrand retur til Ellinge Strandvej. Du kan vælge blot at gå turen, kun at deltage i yoga eller begge dele. Og du kan godt glæde dig!

🚩 Flad og naturskøn rute  
Ruten er på ca. 5 km, den foregår på grusveje, på smalle og brede skovstier og strandsand. Vi går i et tempo tilpasset deltagerne, ca. 4,5-5 km/t. Der er en gåvært både forrest, i midten og bagerst, så vi sikrer, at alle kommer godt rundt på turen. Ruten er IKKE egnet for gangbesværede og klapvogne. 

☕ Slutter med yoga ved stranden 
Efter gåturen går vi over broen ved Korevlerne og ned på stranden, hvor der vil være en times yoga. Det vil være en let, dynamisk yogaserie med afspænding til sidst. Vores dygtige yogalærer, Louise Nøhr giver dig en skøn oplevelse. Medbring egen (yoga)måtte og stort håndklæde. I tilfælde af dårligt vejr kan yoga ikke gennemføres. 

👪 Hvem tager du med?  
Du kan deltage uanset om, du er mand eller kvinde, ung eller ældre, i god form eller ej. Tag din familie, din ægtefælle, dine naboer, dine venner med eller mød nye mennesker undervejs.

🚶 Hvorfor er gang godt?  
Gangmotion er perfekt i forhold til at komme ud og være aktiv. En frisk gåtur er en god og nem måde at være fysisk aktiv på, og så kan alle være med. Afslutning med yoga sætter bare prikken over I’et.

🌊 Bestil gratis strandoprydningspakke 
Gør noget godt for dig selv, andre og ikke mindst miljøet. WE WALK har i 2021 fokus på strandoprydning, og det ville være fedt, hvis du også vil bidrage – og så giver det ekstra kilometer i benene! Læs mere om strandoprydning.

💡 Praktisk info 
🗸 Tjek ind på begivenheden på Facebook, her lægges løbene nyt op. 
🗸 Parkering foregår på p-plads (for enden af Ellinge Strandvej) lige før badebroen. 
🗸 Der er IKKE adgang til toiletter. 
🗸 Det er IKKE tilladt at medbringe hunde på turen. 
🗸 På gåturen kan alle deltage, til yoga anbefales det at være min. 12 år. Børn under 15 år deltager på forældres ansvar. 
🗸 Husk gode gåsko, tøj efter vejret, (yoga)måtte, håndklæde og drikkedunk. 
🗸 Hvis du ikke er i bil, kan vi opbevare dine yogating, så du ikke skal have dem med på gåturen. 
🗸 Vil du slutte af med en dukkert, så husk også badetøjet. 
🗸 Arrangementet afvikles naturligvis i henhold til myndighedernes gældende retningslinjer for corona.

Eventen arrangeres af Bevæg dig for livet - Løb og gang i samarbejde med ellingelyng.nu.

Kom med på flere smukke gåture 
Se dem alle her

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer