Skovlystløbet 2021

Hvornår
25. sep 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Holte Hallerne Rudegaard Idrætsanlæg, Kongevejen 464-468, Øverød, Holte, 2840 Holte, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 06 4100

Vi ses i skoven, når Skovlystløbet for første gang løber af stablen i Rude Skov d. 25. september! Når du deltager i Skovlystløbet, løber du for skoven, da vi planter et træ i en dansk skov i dit navn. Vær med 5 eller 10 kilometer i Rude Skovs smukke omgivelser, og afrund oplevelsen med en goodiebag og smag på Skovlyst alkoholfrie sortiment, der smager som en øl skal smage!

 
Skovlystløbet 2021 byder på en fantastisk løbeoplevelse i Rude Skov, rundt på berømte naturstier, stejle skrænter og tæt på dybe skovsøer. Rude Skov er et område, hvor store naturkræfter og mennesker i fællesskab har formet et landskab, der i dén grad er en løbetur værd. Naturen byder på maleriske ture i kuperet landskab formet under den sidste istid. Jernalderagre, dæmninger og kanaler fra Christian IV’s tid vidner om stedets rige kulturhistorie. 
  
DET FÅR DU MED I PRISEN

  • Startnummer
  • Medalje
  • Skovlyst goodiebag med 4x33 cl ElleBryg 0,5%, samt snacks til øllet
  • Smagsprøver på Skovlyst alkoholfrie øl, der smager som en øl skal smage
  • En vidunderlig dag i skoven
  • Et træ plantet i skoven i dit navn

  
SKOVLYST ER SKOVENS BRYG 
Skovlyst er et bryggeri, der har sit udspring i Hareskoven, og som brænder for at indkapsle skovens smage, dufte og oplevelser i sit øl. Det er et bryggeri, der hylder skoven og er rundet af skoven. Derfor har Skovlyst i 2021 etableret et løb i samarbejde med de erfarne løbsarrangører Wolfpack International og DGI tidtagning – for at nyde og hylde skoven! 
  
DU LØBER FOR SKOVEN! 
Da Skovlyst er skovens bryg, vil bryggeriet gerne give tilbage og støtte dén skov, som har inspireret så mange gode øl gennem årene. Derfor plantes et træ pr. deltager i Skovlystløbet 2021 gennem Growing Trees Network Foundation, som siden deres opstart i 2015 har plantet mere end 1.200.000 nye træer i danske folkeskove. Siden 2018 har Skovlyst bidraget til arbejdet med at genetablere dansk folkeskov - blandt andet ved at donere en del af omsætningen på økologiske gaveæsker til Growing Trees Network.

Nu kan du løbe for en god sag - vi ses i skoven!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer