"Løb som eliten” – praktisk løbeworkshop med Claus Hechmann

Hvornår
2. jun 2021 kl. 18:30 til 20:00
Hvor
Herlufsholm Idrætscenter, Herlufholms Allé 233, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 06 3100

Claus Hechmann er én af landets mest kompetente løbetrænere. Og nu har du mulighed for at deltage i en praktisk løbeworkshop, hvor du får redskaber og øvelser, der kan optimere dit løb. Uanset om du er relativ ny løber eller rutineret, så er der masser af inspiration at hente denne aften.

Udover en masse praktiske øvelser og opmærksomhedspunkter, så får deltagerne introduktion til Hechmanns løbefilosofi og de teoretiske grundprincipper, som Claus med stor opmærksomhed og succes har beskrevet i bogen ”Løb som eliten”.

Workshoppen holdes på atletikstadion ved Herlufsholm Idrætscenter. Workshoppen afholdes i samarbejde med den lokale forening HGATM.

Om Claus Hechmann:

Claus driver virksomheden Hechmann Sport, hvor han siden 1997 har haft sit eget testcenter, hvor der er foretaget et utal af løbetest og på baggrund heraf udarbejdet personlige træningsprogrammer. Claus er også træner for nogle af landets bedste eliteløbere og står samtidig bag løbefællesskabet Hechmann Running 
 
Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse.

Claus Hechmann, Claus Hechmann

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer