Optimér dit løb – effektiv bakketræning

Hvornår
12. apr 2021 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 4720 Præstø, Danmark

Nummer
2021 23 06 3210

Vidste du, at bakketræning har en gavnlig effekt på din løbeøkonomi og kondition? 👊  
Bakkerne kan nemlig gøre dig bedre og øge din præstationsevne, så finpuds din teknik og få konkrete øvelser til optimal bakketræning
🏃

Bakketræning en sjov og motiverende (og hård) måde at lave en varieret og afvekslende løbetræning. Samtidig giver bakkerne et utal af muligheder for at strukturere et træningspas, så løbere på forskellige niveauer alle får en tilpasset og udfordrende træning. Og husk bakketræning er ikke kun stejle i stigninger – det er mindst lige så vigtigt og gavnligt at mestre teknikken til et effektivt nedløb i fuld fart.

Lærer du, at løbe både op – og ned af bakker, så kan du glæde dig til en helt ny og positiv oplevelse næste gang du står på startstregen til et af de populære cross – eller trailløb.   

På workshoppen kan du glæde dig til 👇 
✔️ Viden om, hvorfor bakketræning er en effektiv træningsform  
✔️ Indsigt i fysiologien (hvad der sker i kroppen) relateret til bakkeløb 
✔️ Inspiration til, hvordan du strukturerer din bakketræning  
✔️ Tips til, hvordan du bruger bakketræning til at optimere dit løb

Mød op i løbetøj efter vejret, da aftenen starter med praktiske øvelser i ca. 1½ time. Der sluttes af indendørs med en sandwich, en kop kaffe og et mere teoretisk oplæg om de mange gavnlige effekter af bakketræning.

🎈 Om underviseren 
Signe Nyby er Cand. Scient. i Human Ernæring og Human Fysiologi fra Københavns Universitet. Signe er en formidabel underviser med bred viden inden for feltet og mange års erfaring med både varieret træning, træningsplanlægning og konkurrence.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer