Etape Møn 2021

Hvornår
2. aug - 6. aug 2021
Hvor
Flere steder i DGI Storstrømmen, 4760 Vordingborg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 06 4000

Etape Møn afholdes fra mandag – fredag i uge 31 og er motionsløbet for alle, der har hang til terrænløb, smukke naturoplevelser og en hyggelig atmosfære.

Etape Møn byder løbere på alle niveauer velkommen til en uge fyldt med udfordrende og varierede løbeoplevelser i Møns smukke natur. Hver aften byder på en ny rute, og den fulde oplevelse får du ved at deltage i alle fem etaper svarende til maratondistancen på 42,195 km. Men du også gennemføre den halve distance på 21,095 km fordelt på tre etaper. Uanset hvilken distance du vælger er der garanti for anderledes løbeoplevelser i den bedste stemning.

Velkommen til ”Danmarks langsomste etapeløb”. Alle etaper vil bringe løberne helt tæt på naturen, og ruterne udvælges nøje, så vi sikrer masser af løb på skovstier, trailspor, sandstrand, stenstrand og ikke mindst de barske stigninger ved Møns Klint. Der sættes med garanti ikke personlige hastighedsrekorder til Etape Møn, men til gengæld får du en række unikke løbeoplevelser på kanten af naturen.

Kun 300 startnumre til salg: 
For at sikre den intime løbsstemning, tage hensyn til slid på naturen samt at sikre løberne de nære naturoplevelser er der max. 300 startnumre til salg. Så køb dit startnummer i god tid.

Etaperne: 
Værd at vide om etaperne og praktisk info

Etape Møn afvikles i uge 31 svarende til mandag d. 2. august – fredag d. 6. august 2021. Alle etaper skydes i gang kl. 18.30.

Her på hjemmesiden finder du i løbet af foråret al information om løbet - og det er også her, du foretager din tilmelding. På facebooksiden Etape Møn vil vi løbende opdatere med nyheder om ruterne, fællestræning og meget mere.

Læs mere om alderskategorier og turneringsregler HER

Priser og tilmelding: 
Alle fem etaper: 550,- 
Tre etaper: 350,- 
Enkelte etaper: 120,-
 
 
Sidste chance for tilmelding online er mandag 26. juli kl. 23.59.

Ved bestilling kan du tilkøbe en lækker Etape Møn t-shirt. Prisen er 175,- og t-shirten kan tilkøbes frem til d. 4. juli 2021. 
 
Etape Møn 2021 er støttet af Vordingborg Kommune 

COVID 19: 
Myndighedernes gældende retningslinjer omkring vil til enhver tid bliver overholdt. Der kan blive mindre ændringer, såsom opdeling af heats med mindre startgrupper.

Sker der væsentlige ændringer i løbsafviklingen vil alle deltagere have mulighed for at få deltagergebyret refunderet.

Ved tilmelding accepterer du, at deltagelse sker på eget ansvar samt at billeder og video fra løbet må bruges i markedsføringen af Etape Møn. Ønsker du ikke, at dine billeder anvendes kontakt da DGI Storstrømmen inden løbets start.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer