Sydsjælland på tværs – til fods langs Fjord til Fjord Naturstien

Hvornår
28. aug 2021 kl. 09:30 til 18:00
Hvor
Avnø Naturcenter, Flyvervej 40, 4750 Lundby, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2021 23 06 4400

Oplev Sydsjællands smukke natur, når vi lørdag d. 28. august bevæger os til fods fra Avnø Fjord til Præstø Fjord langs Fjord til Fjord Naturstien.

Ruten og Naturstien er ca. 29 kilometer lang, og du kan frit vælge om du vil gå, trave, powerwalke, lunte eller løbe turen – eller måske en blanding.

Bare du lover os at værdsætte den smukke natur, tage hensyn til andre deltagere samt overholde alle færdselsregler.

Det er en udpræget social tur med fokus på natur og fællesskab. Der er således hverken tidtagning eller anden registrering. Vi opfordrer til, at man følges i mindre grupper, men man kan også tage turen på egen hånd.

Alle deltagere får udleveret et rutekort over Naturstien og derudover følges den faste markering med pæle og piktogrammer, der vil bringe deltagerne sikkert fra start til slut. Der er altså ikke særlig markering eller "levende" poster ude på ruten.

Der er gratis bustransport fra Præstø til Avnø inkluderet i deltagerprisen (125,-).

Praktisk; Sæt bilen på havnen i Præstø, tag bussen til starten på Avnø, gå turen fra Avnø til Præstø og din bil venter på dig, når du kommer i mål.

Turen starter fra Avnø Naturcenter kl. 09.30. 
Kl. 09.15 vil der på Avnø Naturcenter være en kort velkomst med information om ruten inden deltagerne kan begive sig ud på turen.

Efter turen er der en velfortjent øl/vand og hygge for alle deltagere tæt på stranden ved Præstø Havn. Der er åbent for hygge og samvær fra kl. 13-18, hvorefter der lukkes ned for dagens arrangement.

Færdselsloven skal overholdes og ved tilmelding accepteres det, at deltagelse sker på eget ansvar.

Turen er en af mange aktiviteter under Vores Natur, og arrangeres i samarbejde mellem foreningen Fjord til Fjord Natursti og DGI Storstrømmen.

Læs mere om ruten HER

Se rutekort HER

OBS. Der kan komme mindre rettelser eller ændringer, så vi til enhver tid overholder myndighedernes retningslinjer omkring COVID 19. 
 
 

Busafgang fra Præstø kl. 8.30. 
Bussen afgår fra p-pladsen foran roklubben, adressen er Fjordstien 7, 4720 Præstø. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer