Crossløb 2020-21, Storstrømmen, 3. runde v/Hamborgskoven

Hvornår
24. jan 2021 kl. 10:30 til 12:00
Hvor
Hamborgskoven Nyk.F., Ved Hamborgskoven, 3, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 06 4510

Ta´ udfordringen op og prøv kræfter med vinterens fire fedeste crossløb!

Crossløb er terrænløb på afmærkede ruter i Storstrømmens varierede og udfordrende natur. De fire løb er geografisk spredt i Storstrømmens område, og der vil både være kendte løbeområder samt sikkert også et par nye bekendtskaber for langt de fleste.

3. runde arrangeres af Guldborgsundløberne

Hamborgskoven ved Nykøbing Falster er klar til at udfordre løberne med både smalle og brede skovstier i et let kuperet terræn. Skoven har et meget aktivt MTB-spor, så mon ikke løberne får lov at prøve kræfter med dele af trailsporet på de 4 km, 8km eller 12 km rundt i skoven.

Rutekort, rutebeskrivelse og flere praktiske informationer om løbet er klar her på siden ca. et par måneder før løbsdagen.

Tilmelding til 4. runde v/Fruens Plantage

Læs mere om Storstrømmens crossløbsserie: 
Til sæsonen 2020/21 byder crossløbene på løbeoplevelser i nogle af områdets mest spektakulære naturområder, når både Stevns Klint og Møns Klint skal besøges. Læg dertil den smukke Hamborgskov ved Nykøbing Falster og de meget skrappe stigninger i Fruens Plantage ved Næstved. Så vi tør godt garantere fire fede løbeoplevelser.

Ved tilmelding til alle fire løb indgår du automatisk i den samlede konkurrence (deltagelse i minimum 3 løb), men løbene kan også tilmeldes enkeltvis. Med tre forskellige distancer (ca. 4, 8 og 12 km) henvender crossløbene sig til alle motionister, børn og mere ambitiøse løbere, der vil have høj puls og styrke løbeformen i de rå vintermåneder. 
 
Læs mere HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer