Styrk din løbe- og gangklub

Hvornår
28. sep 2022 kl. 17:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Trænere
Ledere

Nummer
2022 17 06 7000

Inspirationsaften for klubber med løb og gang i Midt- og Vestsjælland

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en inspirerende aften i løbe- eller gåsko! Dette er den årlige, gratis inspirationsaften målrettet løbe- og gangklubbernes trænere og ledere. Aftenens indhold bidrager med nye trends, samarbejde på tværs og udvikling af egen klub.

Aftenens program 
Kl. 17.00: Den gode og sjove opvarmning (praksis), Gåtursbingo (praksis) eller Skab synlighed (teori) 
Kl. 18.00: Megatrends – Sundhedsfokus og Individualisme 
Kl. 19.00: Lidt at spise og hyggesnak 
Kl. 19.30: Vi tager pulsen på løb og gang 
Kl. 20.00: Kender du typen? GO! begreber – kaffe/te og sødt 
Kl. 21.00: Tak for i aften!

Den gode og sjove opvarmning, praksis (kl. 17.00-17.50) - tilvalg 
Fælles opvarmning er alfa omega som en god start på træningen, det er skadesforebyggende og samtidig godt for fællesskabet i klubben.  
Men det kan være svært at holde fast i opvarmningen, fordi mange løbere ikke rigtigt gider. På workshoppen får du både inspiration og motivation til at sætte i gang (igen).

Skab synlighed, teori (kl. 17.00-17.50) - tilvalg 
Få hjælp til at bruge sociale medier, at skabe synlighed og lægge en knivskarp strategi. Vi kigger på et par konkrete eksempler og snakker målgrupper, målsætninger og kommunikationsplaner. 
Workshoppen blander teori med praksis og sørger for, at I går hjem med fif og værktøjer, der er lige til at gå til. Tag gerne en bærbar computer med. 
 
Gåtursbingo - gå en frisk tur (kl. 17.00-17.50) - tilvalg 
Måske kommer du direkte fra arbejde, så gør det godt at komme ud og få frisk luft og rørt benene. 
Gåtursbingo, vi går en frisk tur på ca. 3,5 km rundt i Roskilde. Undervejs får vi fuld bingoplade, når vi sætter krydderi på gåturen.

Megatrends (kl. 18.00-19.00) 
Institut for fremtidsforskning og DGI peger på seks megatrends, som kommer til at påvirke foreningslivet, det er Digitalisering, Bæredygtighed, Kommercialisering, Demografisk udvikling, Sundhedsfokus og Individualisme. Er I opmærksomme på tendenserne, er det jeres chance for at blive ved med at udvikle relevante, værdifulde og tidssvarende aktiviteter og tilbud i fremtiden. Vi stiller skarpt på Sundhedsfokus og Individualisme med kort oplæg og workshop. 

Vi tager pulsen på løb og gang (kl. 19.30-20.00) 
Tingenes tilstand ændrer sig hele tiden, og det gælder om at være omstillingsparat. Det har Corona i den grad vist os. Vi tager en status på, hvad der rører sig indenfor løb og gang lige nu og her, og kigger på forskellige opmærksomhedspunkter. Har I fx styr på den gode velkomst, krisekommunikation mm? 

Kender du typen? (kl. 20.00-20.45) 
Med GO! begreberne stiller vi skarpt på, hvem I i foreningen er i dag, og hvem I gerne vil være i fremtiden? Er I GO Pro, GO Fit, GO Together eller GO Fun? Husker I at få glæde, leg, oplevelser, fordybelser og sjov ind i træningen? Hvordan er jeres kultur i klubben? 
Vi laver et par øvelser, som I kan tage med hjem i bestyrelsen, i trænergruppen eller til en klubaften.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer