Træningsforløb til CPH Half 2022 // Sundby Løb & Motion

Hvornår
30. maj kl. 17:30 - 14. sep 2022 kl. 18:30
Hvor
Sundby Løb og Motion, Englandsvej 61, 2300 København S, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2022 21 06 3013
Bliv klar til Copenhagen Half Marathon

Med Sundby Løb og Motion får du en fantastisk mulighed for at blive klar til Danmarks verdensklasseløb Copenhagen Half Marathon, d. 18. september 2022.

Træningsforløbet består af to ugentlige fællestræninger ledet af dygtige løbetrænere og henvender sig til dig der som minimum kan løbe 8-10 km i roligt tempo - og som har mod på at prøve kræfter med halvmaratondistancen 🏃‍

Med forløbet får du:

  • 16 ugers træningsprogram.
  • Mulighed for at vinde startnummer til CPH Half 2022 (blandt træningsforløbets deltagere trækker vi lod om 2 startnumre).
  • Undervisning af engagerede og veluddannede løbetrænere.
  • To ugentlige fællestræninger (mandage og onsdage kl. 17.30 – 18.30).
  • En varieret, målrettet, sjov og social træning. Træningen er en blanding af løb, styrke- og funktionel træning samt små mentale øvelser.
  • Udvidet dit netværk og løbefællesskab.

Første træning i forløbet: Mandag 30. maj

Sidste træning: Onsdag 14. september

Mødested: Sundby Idrætspark (ved trappen til hovedindgangen).

Forudsætninger for at være med: Hvis du er i form til at løbe 8-10 kilometer, kan du sagtens blive klar til halvmaraton på 16 uger. Den første uge løber vi sammenlagt 16 kilometer. Herefter øger vi kilometermængden frem mod forløbets uge 13 og 14 som er de uger, hvor vi skal træne mest.

OBS: Vi opfordrer til at du også løber en tur i weekenden.

Pris for træningsforløbet: 350 kr. (GRATIS for medlemmer af Sundby Løb og Motion). Efterfølgende kan du melde dig ind i løbeklubben til intro-pris. 

Om Sundby Løb og Motion: Vi er et socialt løbefællesskab med tilbud om begyndertræning, 5 km-træning, 10 km- og halvmaratontræning. Vi har alle aldersgrupper, dog er gennemsnittet midt 30-erne, både mænd og kvinder. Vi melder os til motionsløb og træner op til dem sammen. Tjek klubbens hjemmeside, Facebookside og bliv medlem af Facebookgruppen

For spørgsmål: Kontakt formand Jens Mathiassen / sundbylobogmotion@gmail.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer