Crossløb 2021-22, Storstrømmen, 3. runde v/Hamborgskoven

Hvornår
16. jan 2022 kl. 10:30 til 12:00
Hvor
Hamborgskoven Nyk.F., Ved Hamborgskoven, 3, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 23 06 4503
Ta´ udfordringen op og prøv kræfter med vinterens fire fedeste crossløb!

Crossløb er terrænløb på afmærkede ruter i Storstrømmens varierede og udfordrende natur. De fire løb er geografisk spredt i Storstrømmens område, og der vil både være kendte løbeområder samt sikkert også et par nye bekendtskaber for langt de fleste. Løbene giver nye oplevelser og udfordringer hver gang.

Til sæsonen 2021/22 byder crossløbene på løbeoplevelser i nogle af områdets mest spektakulære naturområder, når både Stevns Klint og Møns Klint skal besøges. Læg dertil den smukke Hamborgskov ved Nykøbing Falster og de meget skrappe stigninger i Fruens Plantage ved Næstved. Så vi tør godt garantere fire fede løbeoplevelser.

Ved tilmelding til alle fire løb indgår du automatisk i den samlede konkurrence (deltagelse i minimum 3 løb), men løbene kan også tilmeldes enkeltvis. Med tre forskellige distancer (ca. 4, 8 og 12 km) henvender crossløbene sig til alle motionister, børn og mere ambitiøse løbere, der vil have høj puls og styrke løbeformen i de rå vintermåneder. 
 
Søndag d. 16. jan. 2022 – Hamborgskoven. 
Arrangørklub: Guldborgsundløberne
 
- Hamborgskoven ved Nykøbing Falster er klar til at udfordre løberne med både smalle og brede skovstier i et let kuperet terræn. 
Skoven har et meget aktivt MTB-spor, så mon ikke løberne får lov at prøve kræfter med dele af trailsporet.

Mere information og de præcise ruter er klar i løbet af efteråret 2021.

Distancer og starttider: 
Der kan vælges mellem distancerne 4, 8 eller 12 km til alle fire runder. Der løbes omgange på en rute á ca. 4 km. Rutens længde kan variere med plus/minus 300 meter, så vi sikrer den optimale rute i forhold til området, der løbes i.

For at indgå i klubkonkurrencen skal du have løbet samme distance til minimum 3 af de fire løb i serien. Ønsker du at ændre distance i løbet af serien udtræder du af klubkonkurrencen.

Løbene skydes i gang kl. 10.30

Priser: 
90,- for online tilmelding til et enkelt løb (+gebyr)

Online tilmelding kan ske frem til onsdagen før løbet. 

Eftertilmelding på dagen kan ske ved start/målområdet til hver runde. Eftertilmelding til alle fire runder koster 350,- og eftertilmelding til et enkelt løb koster 125,- Betaling KUN med mobilepay.

Crossløbsserien på facebook: 
Du kan se billeder fra løbene og få andre opdateringer på siden ”DGI Storstrømmen – Outdoor” samt den åbne gruppe ”Crossløbsserien i DGI Storstrømmen” 
 
Arrangører: 
Bag Storstrømmens crossløbsserie står Bevæg dig for livet – løb, herunder DGI Storstrømmen samt de fire lokale løbeklubber fra Møns Løbe – og Motionsklub, Rødvig G&I, Guldborgsundløberne og Mogenstrup LMK

Praktiske informationer om resultater, klubkonkurrencen med mere.  Læs mere om de praktiske informationer HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer