Artikler

Udspil tester: "Jeg var stoppet, hvis det ikke var for dette hold"

DGI's magasin Udspil tester nye, spændende hold og initiativer i idrætsforeningerne. I Udspil #5 2020 testede vi Team BS, som er Tranbjerg Løbers træningstilbud til dem, der ikke kan eller vil løbe.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbeklubber holder tempoet under corona

Selv i coronatiden lykkes løbeklubber med at aktivere deres medlemmer. Og løbeklubben Sanderum Motion har endda haft held med en stor medlemsfremgang.

Fundet i: Løb > Artikler

Plogging-løb hitter: Saml skrald under motionsløbet

Løbeklubben Sparta Atletik og Løb afholdt i midten af september fem ”plogging-løb” i fem forskellige byer. Det gav over et halv ton indsamlet skrald, motion, frisk luft og god samvittighed.

Fundet i: Løb > Artikler

Retningslinjer for løb og gang under Corona

Se Covid-19 anbefalingerne til i løbe- og gangklubber.

Fundet i: Løb > Artikler

Find dit løbetempo og undgå at ramme muren

Med dette træningspas skærper du fornemmelsen for, hvordan tempoet føles for kroppen, så du kan disponere dit løb korrekt.

Fundet i: Løb > Artikler

Sådan afholder I motionsløb under corona

Mange motionsløb er blevet aflyst under corona. Men faktisk er det muligt at afholde løb og events uden at gå på kompromis med sikkerheden. Læs om nogle af de foreninger, som har arrangeret løb under covid-19-pandemien.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbets psykologi: Sådan forbereder du dig mentalt til halvmaraton

At holde fokus gennem et halvmaraton kan opleves uoverskueligt. Det kan derfor være en fordel at lave en mental strategi.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbets psykologi: Sådan bliver løb en god vane og ikke en pligt

Din krop skal være klar til at løbe, men hovedet skal også. I denne artikel dykker vi ned i, hvordan du får en god vane med at løbe, og hvor hjernen ikke altid er på overarbejde med at overtale resten af kroppen til at løbe.

Fundet i: Løb > Artikler

Ekstremløber Stine Rex: Glem tiden og sænk forventningerne

Stine Rex er ekstremløber og løber hver dag og til alting. Men hemmeligheden bag hendes præstationer er overraskende jordnære og brugbare for alle løbere.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbets psykologi: Sundhed kan ikke være det bærende element for løbemotivationen

Vi må sætte de mange ”medicinske” sundhedsmål i parentes, når vi skal finde den langtidsholdbare motivation for at dyrke idræt.

Fundet i: Løb > Artikler
1/15