Artikler

Video: Styrk løbetræningen med mindre løb og mere styrketræning

Få inspiration til, hvordan du i din løbeklub kan tilbyde løbetræning på en alternativ måde, hvor løb og styrketræning kombineres. Se hvordan i videoen.

Fundet i: Løb > Artikler

Løb solen sort med dit barn – eller hvad?

En løbetur med mor og far kan være både sjov og sund. Men den kan også være det modsatte. Få gode råd til, hvornår dit barn har glæde af at løbe med og hvornår du bør snøre løbeskoene alene.

Fundet i: Løb > Artikler

10 tips: Sådan løber du med en babyjogger

Der er rigtig mange glæder ved at løbe med sit barn i en babyjogger, men oplevelsen kan blive ødelagt af øm krop og urytmisk løbestil. Her får du 10 gode råd til, hvordan du bedst løber med en babyjogger

Fundet i: Løb > Artikler

Atletiktræner: Skab et holdbart socialt klubmiljø, der favner elite og bredde

Bredde og elite kan sagtens smedes sammen i et klubmiljø, hvor det sociale og fællesskabet vægtes højt. I Silkeborg Atletikklub gavner det fastholdelsen.

Fundet i: Løb > Artikler

7 råd: Sådan skabes et velfungerende klubmiljø

Det gavner at fokusere på det sociale udbytte i at komme i en idrætsforening. Her får du 7 råd til at hjælpe udviklingen af et klubmiljø godt på vej.

Fundet i: Løb > Artikler

Royal Run trækker nye løbere til københavnske løbeklubber

Københavnske løbeklubber oplever massiv tilgang af deltagere på deres Royal Run-hold, som ikke er medlemmer af klubberne i forvejen. Og der er oprettet løbeafdelinger i andre idrætsforeninger, som ikke tidligere har haft løb på programmet.

Fundet i: Løb > Artikler

Nyt løbefællesskab for dig uden klub

Styrer du selv din løbetræning, men savner nogen at følges med og at være en del af et fællesskab, er Runners måske noget for dig.

Fundet i: Løb > Artikler

Tre generationer deltager i Holstebro Byløb

Tre generationer med den 88-årige Finn ”Fut” Kristiansen i front deltager i årets udgave af Holstebro Byløb.

Fundet i: Løb > Artikler

Vi bruger sanserne mere intenst, når vi løber i skoven

Det giver noget andet at løbe i skoven frem for på asfalt. Vi bruger vores syn, hørelse og duftesans mere intenst, og så får du en masse oplevelser af naturen og årstiderne, som skifter.

Fundet i: Løb > Artikler

Sådan fik løbeklub gang i de inaktive medlemmer

Copenhagen Frontrunners har næsten fordoblet medlemstallet ved at kontakte inaktive medlemmer og oprette et træningstilbud specifikt til den passive målgruppe.

Fundet i: Løb > Artikler
1/11