DGI Sydvest Crossløbsserie 2016/2017

Høj puls hele vinteren! Styrk formen og grib udfordringen for at løbe i smukt og kuperet terræn!

Vi ved, at det er lettere at holde motivationen til at snøre løbeskoene hele vinteren igennem, hvis man har et mål for sin træning og organiserede løb at deltage i.

Derfor arrangerer vi igen i år en serie af Crossløb i alle egne af vores område i DGI Sydvest. Crossløb er løb i mere eller mindre ujævnt og varieret terræn, der foregår på afmærkede ruter. Vi kan i år tilbyde otte løb otte forskellige steder, så du får nye løbetekniske og konditionsmæssige udfordringer hver gang.

Med tre distancer kan alle være med! Du kan løbe 2,5 km, 5 km eller 7,5 km - så tag bare junior med - i børne-rækkerne er der præmier til alle deltagere i alle løb.

Deltag i et løb eller alle - du bestemmer

Vælg selv, om du vil tilmelde dig alle otte afdelinger på en gang, eller om du kun vil tilmelde dig enkelte afdelinger. Der er penge at spare i en samlet tilmelding, og alle der deltager i fem afdelinger eller mere har mulighed for at blive kåret som vinder af dette års Cross Cup.

Vi finder også en vinder i holdkonkurrencen - så få hele din løbeforening med. På nedenstående link kan man også downloade et tilmeldingsskema, der kan bruges til en samlet holdtilmelding.

Samlet tilmelding til alle 8 afdelinger af DGI Sydvest Crossløbs-serie 2016/2017

Tilmelding til enkelte afdelinger:


Se regler og yderligere informationer om løbet

Arrangører

Det er DGI Sydvest og lokale løbeforeninger, der står bag – i samarbejde med vorespuls.dk

De lokale foreninger er: Varde Parkløb/Varde Løbemotion, Esbjerg Atletik og Motion, SGI Fitness og Motion, Multiatleterne, Billund IF/ Hejnsvig IF, Ribe Motion/Lustrup-Damhus IF, Sdr. Omme Atletik og Motion og Læborg G&UF/Brørup Løbeklub.