Ta’ venner og familie med til cykelløb søndag d. 5. September 2021

Igen i år er der plads til alle, for uanset om du vil trille en hyggetur, tage hele familien med ud i det blå eller konkurrere med dig selv eller vennerne, så er der distancer til både familier og motionister.

Medieløbet danner ramme om naturskønne cykeloplevelser og masser af indtryk, hvor både store og små kan være med. Det handler ikke om at komme først i mål, men om at gennemføre løbet og at få en fantastisk oplevelse undervejs, så husk at nyde turen.

Vi er i gang med ruteplanlægningen og I kan godt glæde jer! Alle tre distancer  vil byde på noget af den bedste og skønneste natur, som Falster og Lolland har at byde på.

Du har mulighed for at vælge mellem 3 distancer;

Lang 100-120km
Mellem 50-60km
Familieruten 22-26km

Så snart ruterne er klar offentliggøres de på vores FB og hjemmeside.

Desuden arbejdes der i kulissen på at lave en mountainbikerute - mere om mulighederne for deltagelse i vores MTB løb senere! 

Vi glæder os til at se dig i sadlen!

Artikel fra Folketidende (002).PNG

Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2018

Bevæg dig for livet - RIDERS

Kør med Bevæg dig for livet – RIDERS til Medieløbet

Bevæg dig for livet RIDERS cykler sammen i en gruppe og sikrer, at du kommer trygt og sikkert igennem løbet. Læs mere om konceptet her

Før og efter løbet, kan du søge fællesskab i den særlige RIDERS-zone, hvor du også kan stille spørgsmål og få gode råd. RIDERS cykler sammen hele vejen!

FACEBOOK gruppen ’Bevæg dig for livet – RIDERS’

Du er velkommen til at melde dig ind i ’Bevæg dig for livet – RIDERS’ Facebook gruppe. Det er gratis at være medlem af fællesskabet, og her kan du følge med i, hvilke motionscykelløb RIDERS er til stede ved.