Ta’ venner og familie med til cykelløb søndag d. 5. September 2021

Igen i år er der plads til alle, for uanset om du vil trille en hyggetur, tage hele familien med ud i det blå eller konkurrere med dig selv eller vennerne, så er der distancer til både familier og motionister.

Medieløbet danner ramme om naturskønne cykeloplevelser og masser af indtryk, hvor både store og små kan være med. Det handler ikke om at komme først i mål, men om at gennemføre løbet og at få en fantastisk oplevelse undervejs, så husk at nyde turen.

Vi er i gang med ruteplanlægningen og I kan godt glæde jer! Alle tre distancer  vil byde på noget af den bedste og skønneste natur, som Falster og Lolland har at byde på.

Start- og målområde vil være omkring Nykøbing Falster. 

Du har mulighed for at vælge mellem 3 distancer;

Lang 100-120km
Mellem 50-60km
Familieruten 22-26km

Så snart ruterne er klar offentliggøres de på vores FB og hjemmeside.

Desuden arbejdes der i kulissen på at lave en mountainbikerute - mere om mulighederne for deltagelse i vores MTB løb senere! 

Vi glæder os til at se dig i sadlen!

Ved aflysning pga. corona tilbageføres deltagergebyr (minus administrationsgebyr 15 kr.)

346A6309.jpg

Tag hele familien med på cykeltur

Tag hele familien med på en ca. 25 kilometer lang cykeltur i den skønne natur på Lolland-Falster.

Ruten er naturskøn og flad, så selv de mindste kan være med. 

Prøv dig selv af på mere end 50 kilometer

Hvis du har lidt blod på tanden og tunet cyklen, så kan du prøve dig af med enten ca. 55 kilometer eller 110 kilometer på de Lolland-Falsters landeveje.

De to ruter byder begge på både skøn natur og bølgede bakker, så tag venner, kollegaer eller familie med til en god og udfordrende dag på cyklen.

Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2018

Bevæg dig for livet - RIDERS

Kør med Bevæg dig for livet – RIDERS til Medieløbet

Bevæg dig for livet RIDERS cykler sammen i en gruppe og sikrer, at du kommer trygt og sikkert igennem løbet. Læs mere om konceptet her

Før og efter løbet, kan du søge fællesskab i den særlige RIDERS-zone, hvor du også kan stille spørgsmål og få gode råd. RIDERS cykler sammen hele vejen!

FACEBOOK gruppen ’Bevæg dig for livet – RIDERS’

Du er velkommen til at melde dig ind i ’Bevæg dig for livet – RIDERS’ Facebook gruppe. Det er gratis at være medlem af fællesskabet, og her kan du følge med i, hvilke motionscykelløb RIDERS er til stede ved.