Medieløbet aflyses i 2020

Det er med stor ærgrelse, at arrangørerne bag Medieløbet har set sig nødsaget til at aflyse motionscykelløbet her i 2020. Baggrunden er først og fremmest Corona-krisen – men også det faktum at et af Danmarks største motionsevents, Royal Run, er blevet rykket til den 6. september, hvor Medieløbet skulle have været kørt.

Der ligger endnu flere ting til grund for aflysningen. Vi kan se, at rigtig mange arrangementer – offentlige som private – bliver flyttet til netop september, hvor der bliver kamp om pladserne i kalenderen. Medieløbet ønsker ikke at udkonkurrere lokale foreninger og deres events, som også må forventes at ligge i – eller bliver flyttet til samme periode. Vi ønsker derimod at støtte op om andre arrangementer. Vi ved at mange lokale foreninger og arrangører i vores område er dybt afhængige af sponsorer (der er pressede af Corona-krisen) og af den opmærksomhed, vi som medier kan give. Det vil vi ikke ”forstyrre”.

Alle deltagere, der allerede har købt et startnummer vil selvfølgelig få deres penge tilbage.  

Vi håber på forståelse for beslutningen, der ikke har været let at tage.

Tilbage er der kun at ønske jer alle en rigtig dejlig påske - og på gensyn i 2021 hvor Medieløbet vender tilbage i en endnu stærkere udgave.

De bedste hilsner

TV2 Øst, Sjællandske Medier, Folketidende, P4 Sjælland og DGI Storstrømmen

Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2019

Billeder fra Medieløbet 2018

Bevæg dig for livet - RIDERS

Kør med Bevæg dig for livet – RIDERS til Medieløbet

Bevæg dig for livet RIDERS cykler sammen i en gruppe med fartholdere og sikrer, at du kommer trygt og sikkert igennem løbet. Læs mere om konceptet her

Før og efter løbet, kan du søge fællesskab i den særlige RIDERS-zone, hvor du også kan stille spørgsmål og få gode råd. RIDERS cykler sammen hele vejen!

’Bevæg dig for livet – RIDERS’ kører med på distancerne:

22,4 km, tempo 12-15km/t
52 km, tempo 24-27 km/t
113 km, tempo 24-27 km/t

Dette tempo er kun hvis du ønsker at kører sammen med Riders. 

FACEBOOK gruppen ’Bevæg dig for livet – RIDERS’

Du er velkommen til at melde dig ind i ’Bevæg dig for livet – RIDERS’ Facebook gruppe. Det er gratis at være medlem af fællesskabet, og her kan du følge med i, hvilke motionscykelløb RIDERS er til stede ved.

HUSK at du skal have startnummer til Medieløbet for at cykle med Bevæg dig for livet RIDERS.