DR P4 Sjælland

P4 Sjælland er DR's radio og nyhedshus for store dele af Sjælland samt hele Lolland, Falster, Møn og øerne. Hver dag er vi i luften med seneste nyt - lokalt, globalt og i trafikken.

DR P4 Sjælland

Vi er DRs radio og nyhedshus for store dele af Sjælland samt hele Lolland, Falster, Møn og øerne. Hver dag er vi i luften med seneste nyt - lokalt, globalt og i trafikken.

Dækningsområdet udgøres helt præcist af Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Faxe, Stevns, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. Med i alt cirka 580.000 indbyggere.

Vores væsentligste opgaver er dels at holde borgerne i området opdaterede på væsentlige begivenheder i området, men også at fortælle resten af landet hvad der foregår "her hos os".

Radio

P4 Morgen sendes mandag til fredag fra 6 til 10. Her sørger vores veloplagte morgenhold for en god start på dagen med nyheder, trafik, musik, vejrudsigter og levende og aktuelle indslag. Alt sammen leveret med et glimt i øjet.

Fra klokken 15 følger P4 Eftermiddag pendlerne hjem igen. Her leverer eftermiddagsholdet lydsporet til børneafhentning, eftermiddagsindkøb og aftensmadstilberedning. Med fokus på de gode og stærke historier fra vores område.

Vi sender også 2 gange 3 timer lørdag og søndag – blandt andet med skarp debat i Meningsministeriet søndag, hvor ugens vigtigste historier vendes af 3 skarpe debattører her fra området.

Mere end radio

En del af vores historier lander også på dr.dk, og på de sociale medier dukker vi blandt andet op på Facebook. Og så producerer DR Sjællands medarbejdere også TV-indslag og elementer til tv-aviserne og Vores Vejr på DR1.