DR P4 Sjælland

P4 Sjælland er DR's radio og nyhedshus for store dele af Sjælland samt hele Lolland, Falster, Møn og øerne. Hver dag er vi i luften med seneste nyt - lokalt, globalt og i trafikken.

Dækningsområdet udgøres helt præcist af Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Faxe, Stevns, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommuner. I alt ca. 580.000 indbyggere.

DR Sjællands væsentligste opgaver er dels at holde borgerne i området opdaterede på væsentlige begivenheder i området, men også at fortælle resten af landet hvad der foregår "her hos os".

Radio

P4 Morgen finder vej til din radiomodtager mandag til fredag fra 6 til 10. Her leverer vort veloplagte morgenhold en god start på dagen med nyheder, trafik, musik, vejrudsigter og levende og aktuelle indslag. Alt sammen leveret med strålende humør - selv når solen ikke gør det.

Fra klokken 15 følger P4 Eftermiddag pendlerne hjem igen. Her leverer eftermiddagsholdet med masser af nyheder og god musik lydsporet til børneafhentning, eftermiddagsindkøb og aftensmadstilberedning.

På weekendens morgener er vi også på plads med overblik over de væsentligste nyheder, gode bud på lørdagsmuligheder og søndagstilbud samt en god debat ud fra ugens vigtigste historier.

DR Sjælland producerer derudover landsprogrammerne Klik, Hit med historien, Diva & Dario, Pop op, og ”Mens vi venter” – programmet, hvor danskerne bliver underholdt, mens de går og forbereder juleaften.

Andet end radio

En del af vores historier finder også vej til nettet under dr.dk, og på de sociale medier dukker vi blandt andet op på Facebook. Og så producerer DR Sjællands medarbejdere også TV-indslag og elementer til Vores Vejr på DR1.