TV2 ØST

TV2 ØST er Sjælland, Lolland, Falster, Møn og øernes moderne mediehus. I huset produceres der både nyheder til fjernsyn, net andre digitale platforme.

TV2 ØST er et moderne mediehus, som startede som regional tv-station i 1991 som et af TV 2’s otte danske regionalstationer. Mediehuset dækker 12 kommuner på Sjælland, Lolland, Falster og Møn med i alt over en halv million beboere.

I dag udkommer TV2 ØST på flere digitale platforme og har tusindvis af seere og brugere hver dag. TV2 ØST sender fem daglige nyhedsudsendelser, som vises på TV 2 og på TV2 ØST-kanalen for de seere, der bor i regionen. På TV2 ØST’s hjemmeside tveast.dk kan brugerne følge nyhedsstrømmen i regionen fra morgen til aften og på TV2 ØST’s Facebookside, der er den største blandt TV2 2-regionernes Facebooksider, følger op mod 80.000 brugere med hver dag, når der deles nyheder, video og brugerindhold. På den regionale tv-kanal TV2 ØST kan seerne se alt fra nyhedsudsendelser til dokumentarer, debat-, have- og antikprogrammer.

TV2 ØST har små 100 ansatte og har adresse i Vordingborg.