DGI Møns Klint 6H MTB

Hvornår
1. okt 2017 kl. 10:00 til 18:00
Hvor
Geocenter Møns Klint, Stengårdsvej 8, 4791 Borre, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2017 23 31 4000

Kom med ud på kanten af Møns Klint og mærk suset, af de kræfter der skabte Danmark, i et helt nyt unikt cykelmotionsløb over 6 timer – og få en fantastisk oplevelse i et helt enestående stykke dansk natur. 
 
Løbet henvender sig til alle mountainbikere uanset niveau. Alle deltagere starter på samme tid. 
 
Løbet afvikles på en rute, hvor på der konkurreres om flest antal omgange i 6 timer. 
Du kan deltage som solo eller på hold som duo eller tripple. 
 
Følg med på facebook  

Ruten er 8 km, og et vekslende mix af single tracks og bredere skovstier, og er ikke en teknisk svær rute. Til gengæld ligger Danmarks mest markante bakke, ”Aborre bjerget” med sine 143m over havet på Møn, så terrænet er udfordrende for alle, ligesom naturen på klinten er helt enestående. Tager du familien med, så er der start og mål ved Geocenteret, der har en stor interaktiv udstilling, 3D-biograf og en svæve-/klatrebane i trætoppene, så der er flere aktiviteter for resten af familien også. 
Prisvindende adventure-fotograf Martin Paldan fra GripGrab mediacrew, tager billeder af deltagerne ude på ruten, så her har du altså også muligheden for at få et topprofessionelt billede af dig selv i terrænet med dig hjem som souvenir fra løbet.

Dette er et motionløb og derfor behøver du ikke have licens eller køre i klub for at deltage i løbet. 

Har man en MTB-cykel er det bare at tilmelde sig sammen med klubben, arbejdskollegaer, venner, familie m.m.

Kategorier: 
Det er muligt at tilmelde sig 8 forskellige kategorier. 
Solo - Herre 
Solo - Dame 
Duo - Herre 
Duo - Dame 
Duo - Mix 
Triple - Herre 
Triple - Dame 
Triple - Mix

Tilmeldingsbeskrivelse
Du kan vælge at tilmelde hele holdet med det samme eller tilmelde dig selv og invitere dine holdkammerater via mail, således de selv taster deres tilmelding og betaling.

1. Udfyld data i tilmeldingen og opret holdnavnet. Når du har gennemført første tilmelding, så klikker du på tilføj flere deltagere, og udfylder dine holdkammeraters data. Til slut gennemfører du den samlede betaling.

2. Udfyld data i tilmeldingen og opret holdnavnet. Når du opretter holdnavnet, så kan du sende en mail til dine holdkammerater og de kan selv færdiggøre tilmeldingen ved at udfylde deres data og lave betalingen.

Pris pr deltager kr. 380,-

Vigtig info - Husk at opgive dine holdkammeraters e-mail adresse, hvis ikke, er det vigtigt at tilmelder er ansvarlig for info bliver videregivet til alle deltagere på holdet. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer