DGI MTB Vintercup 5. afd - Uhrehøje

Hvornår
24. feb 2019 kl. 10:30 til 13:00
Hvor
Uhrehøje Plantage, Farsøvej 95, 9640 Farsø, Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 01 31 4003

Uhrehøje MTB har et fedt spor og vi glæder os til at endnu en gang at køre en del af det til et vintercupløb. Singletrack, stigninger, nedkørsler - det bliver sjovt men ikke svært.

Det er et motionsløb for alle med lidt MTB erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter ier kan være tekniske elementer men altid mulighed for at vælge en B-linje. samme aldersklasse.

Der køres i 75-100min. + omgangen færdig.(junior 45 min + omgangen færdig)

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder, men som noget nyt kårer vi også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vigtig info om din tilmelding

Hvis du ønsker at dit resultat skal tælle med i den samlede stilling er det vigtigt at du benytter samme mailadresse, navn og klub til alle afdelinger – ellers garanterer vi ikke for at dit resultat tæller i den samlede stilling.

Prisen er 125 kr. pr. afdeling + onlinegebyr. (50kr for junior og 75kr for ungdom)

Det er kun muligt at forhåndstilmelde sig!

Ved tilmelding indtaster du dit chipnummer.

Ejer du ikke en chip skal du købe en på tilmeldingssiden. Den koster 75kr og udleveres ved det første løb hvor du har købt den til. Derefter er den din og du kan benytte den til resten af løbene, samt til sommercup og en række andre løb fremadrettet. Til gengæld skal du ikke stå i kø fremover og kan bare dukke op kørt før løbsstart.

Al deltagelse sker på eget ansvar

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger.

Læs mere om DGI MTB Vintercuppen her og tjek resultater, cupstilling mv. på : https://www.dgi.dk/cykling/mtb/cykelloeb/dgi-mtb-vintercup

samt på Facebook:https://www.facebook.com/dgimtbvintercup/?ref=bookmarks

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer