DGI MTB Vintercup 7. afd - Kongshøj

Hvornår
31. mar 2019 kl. 10:30 til 13:00
Hvor
Kongshøj MTB spor, Vissevej, Ruten starter umiddelbart 200m syd for Gug Boldklub, Aalborg SØ, 9210 Aalborg SØ, Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 01 31 4005

Aalborg Mountainbike Klub er værter for den sidste afdeling af DGI MTB Vintercup 2018/19 og har skruet en fin rute sammen på MTB sporet ved Kongshøj. Ruten er teknisk relativt let, der kan være tekniske elementer men altid mulighed for at vælge en B-linje.

Ruterne er som altid tilpasset årstiderne og det er et motionsløb for alle med lidt MTB erfaring, så mød trygt op til et hyggeligt og uhøjtideligt løb.

Vi kører i en masse forskellige aldersklasser så du kan konkurrere overall, men også med venner/kollegaer/konkurrenter i samme aldersklasse.

Der køres i 75-100min. + omgangen færdig.(junior 45 min + omgangen færdig)

Efter løbet vil der være kaffe, kage, saft, frugt, suppe

eller lignende afhængig af hvad klubberne ønsker at servere til de enkelte afdelinger.

Vi kårer de tre hurtigste mænd og kvinder, men som noget nyt kårer vi også nr. 1, 2 og 3 i udvalgte aldersklasser ved forskellige afdelinger. F.eks 1, 2 og 3 for Damer over 40 og nr. 1,2 og 3 for Herre junior. Ved den næste afdeling er det så andre klasser der udvælges og kommer på podiet.

Vigtig info om din tilmelding

Hvis du ønsker at dit resultat skal tælle med i den samlede stilling er det vigtigt at du benytter samme mailadresse, navn og klub til alle afdelinger – ellers garanterer vi ikke for at dit resultat tæller i den samlede stilling.

Prisen er 125 kr. pr. afdeling + onlinegebyr. (50kr for junior og 75kr for ungdom)

Det er kun muligt at forhåndstilmelde sig!

Ved tilmelding indtaster du dit chipnummer.

Ejer du ikke en chip skal du købe en på tilmeldingssiden. Den koster 75kr og udleveres ved det første løb hvor du har købt den til. Derefter er den din og du kan benytte den til resten af løbene, samt til sommercup og en række andre løb fremadrettet. Til gengæld skal du ikke stå i kø fremover og kan bare dukke op kørt før løbsstart.

Al deltagelse sker på eget ansvar

I tilfælde af aflysning pga. vintervejret vil vi forsøge at afvikle afdelingen senere. Startgebyret refunderes ikke, men din tilmelding kan overføres til en af de følgende afdelinger.

Læs mere om DGI MTB Vintercuppen her og tjek resultater, cupstilling mv. på : https://www.dgi.dk/cykling/mtb/cykelloeb/dgi-mtb-vintercup

samt på Facebook:https://www.facebook.com/dgimtbvintercup/?ref=bookmarks

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer