DGI Sydøstjylland MTB tur til Harzen

Hvornår
11. sep kl. 16:00 - 15. sep 2019 kl. 13:00
Hvor
Braunlage Harzen, Braunlage i Harzen, , Tyskland
Hvem
Alle fra 18 - 75 år.
Letøvede, Øvede

Nummer
2019 10 31 6001

MTB tur til Harzen for øvede mountainbikere.

Tag med på årets mountainbiketur til Harzen og oplev bjerge, skove og hyggelige landsbyer med tysk charme. Turen strækker sig over 5 dage og inkluderer 4 overnatninger, halvpension, danske guider samt en masse gode oplevelser. Indkvartering i løbet af onsdag eftermiddag/aften og hjemrejse søndag efter en ½ dagstur. 
Sammen med danske guider opleves området, der byder på alt fra kørsel på grusveje, små skovstier langs brusende bække, til heftige op og nedkørsler, kørsel på klipper og sten. 
 
Der køres i på 3-5 hold alt efter antal deltagere, i 3 niveauer. Alle hold kører dagsture fra ca. kl. 9 til 16.30 og holder frokostpause forskellige steder, alt efter vejret, Hold 1 kører ca. 70-85 km og 1.600-2.000 højdemeter pr. dag, mens hold 2 kører ca. 50-65 km og 1.200-1.800 højdemeter pr. dag og hold 3 kører ca. 45-55km og 1000-1500hm pr. dag. 
 
Vi bor på det 4 stjernede Hotel Maritim i byen Braunlage, hvor vi har halvpension, morgenmads buffet og buffet eller 3 retters menu om aftenen. Hotellet ligger 500m fra centrum og 100m fra Bikeparken. Der er et lille antal større 3 personer rum og mulighed for enkelt værelse mod ekstra betaling. Vi har vores eget aflåste cykelrum og der er mulighed for cykel vask ved hotellet.

Det er under opholdet muligt gratis at benytte indendørs swimmingpool og sauna fra kl. 6.00-22.00

Det er desuden muligt mod betaling af benytte fitness og wellnes massage og skønheds behandling mod betaling

 
Inden afrejse, vil der blive arrangeret fællestræninger i Danmark, hvor formen og teknikken kan blive pudset af. Datoer for disse følger, men bliver sandsynligvis Julsørundt + sletten og ved Salten sø + sletten, derudover er det muligt at tilmelde sig en ekstra tekniktræning, mere info kommer senere på facebook siden(DGI Harzen MTB tur 2019) og sendes direkte til tilmeldte deltagere.

Er du på facebook så meld dig til på siden for at få info. 
 
Vigtig info 
For deltagelse på denne tur, er det en forudsætning at du inden afrejse er øvet i mountainbikekørsel, formen skal være god, og turen er ikke for nybegyndere. For nye deltagere der ikke har været med os i Harzen før, vil det være obligatorisk at deltage på fællestræningerne, så vores instruktører har mulighed for at vurdere dine evner, dette gøres alene for din egen sikkerhedsskyld.

Instruktører: Kent Daugaard Sørensen, Robert Nordenhof, ? og Peter Meinert.

Pris pr. deltager 2.925,-kr. ved overnatning i dobbelt værelse.

Prisen inkluderer ikke aftensmad onsdag aften og transport til Harzen. DGI Sydøstjylland sørger dog for koordinering af fælleskørsel, hvilket aftales indbyrdes og på facebooksiden (DGI Harzen MTB tur 2019) inden afrejse.

Yderligere informationer 
Kontakt cykel konsulent Peter Meinert på tlf. 40127682 eller via mail peter.meinert@dgi.dk
 

Turen afholdes af DGI Sydøstjylland som er registreret i rejsegaranti fonden.

Peter Meinert, Robert Nordenhof

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer