MTB Instruktør, teknik 3 - Retningskontrol og sving

Hvornår
24. mar 2019 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Varde Cykelklubs lokaler, Håndværkervej 10, 6800 Varde, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 31 3982

NB Dette kursus er 3.modul af i alt 3 moduler som afholdes i Varde Cykelkub den 23.-24.marts fra 10.00 til 16.00 begge dage. Dvs. at modul 2 en delt på de 2 kursus dage. 

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB instruktør grundkursus (eller dele af den forhenværende uddannelse). Man kan søge merit ved at kontakte sin lokale DGI MTB idrætskonsulent.

Det er det tredje i rækken på 3, og vi anbefaler, at man tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. Det er dog ikke et krav.

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan man som instruktør på bedste vis underviser sine klubkammerater i progression af teknik.

Kontakt gerne din lokale DGI MTB idrætskonsulent, hvis du er i tvivl.

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

På kurset vil underviseren gennemgå praksis og teori for retningskontrol og sving, og du lærer at sætte fokus på bevægelser som at dreje, kante, læne, rotere og vægte. Færdighederne brydes ned og isoleres, således man får en samlet manøvrer, som består af sammensatte fokuspunkter med korrekt stilling og vægtbalance.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Det  lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer