DGI Kidz MTB løb

Hvornår
15. sep 2019 kl. 11:30 til 12:30
Hvor
Skovløberbolig P-plads ved Nyhus, Nyvej 133, 3300 Frederiksværk, Danmark
Hvem
Udøvere, 6 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 18 31 4005

Har dine børn en MTB, og er de vilde med at cykle? Eller blot mod på fart. Så meld dem til DGI kidz MTB løb ved den oficielle åbing af MTB sporet i TIsvilde. Det bliver et brag af fest!

Børnene skal rundt på en kort rundstrækning, på det ny anlagte MTB spor og der vil være sjov og udfordringer for alle.  Ruten er cirka 2 kilometer, så børnene kommer forbi et stævnepladsen flere gange. Så forældre kan hurtigt give en hjælpende hånd, hvis cyklen driller eller der er brug for lidt opmuntring eller en forfriskning.

Løbet afholdes i forbindelse den oficielle åbing af sporet i TIsvilde, så der er rig mulighed for hele familien, at få en på opleveren. Der vil ud over løbet, være alverdens aktiviteter og oplevelser på hjul for både børn og voksne. Kan du måske nævne et par af aktiviteterne?

Vi kører i fem forskellige aldersklasser. Alle aldersklasser har en pige- og en drengeklasse. Alderen på løbsdagen er afgørende for, hvilken klasse der køres i.

• 6-8 år - kører i 30 minutter + omgangen færdig 
• 9-11 år - kører i 45 minutter + omgangen færdig  
• 12-13 år - kører i 45 minutter + omgangen færdig  
• 14-16 år - kører i 45 minutter + omgangen færdig

Der er flødeboller og medaljer til alle deltagere og lidt ekstra til podierne.

Der vil ud over løbet, være alverdens aktiviteter og oplevelser på hjul for både børn og voksne. Kan du måske nævne et par af aktiviteterne?

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer