MTB Teknikpakke B - Hop, trykkontrol og svingteknik

Hvornår
3. nov 2019 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Hareskoven, Gl. Hareskovvej 321, Ved MTB-Tours, Værløse, 3500 Værløse, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 18 år, begynder, letøvede

Nummer
2019 21 31 0045

Har du været på kurset MTB Teknikpakke A - Eller er du letøvet MTB’er, der ønsker at blive endnu bedre teknisk?

Her skal vi nu til at udfordre os selv og lege med noget af det, der gør mountainbike rigtig sjovt. I løbet af kurset lærer du at få mere dynamik i cyklen og mere ”flow” i sporet. 🚵‍♀️🚵‍♀️

Har du ikke deltaget på MTB Teknikpakke A - basisteknik, position og terrænforståelse, kan du godt deltage, men det er vigtigt, at du behersker grundposition og basisteknikker. Pakkens indhold svarer til indholdet på kurserne MTB teknik 3 - Hop og trykkontrol, MTB teknik 4 - Basis svingteknik og MTB teknik 5 - Udvidet svingteknik. Kurset er altså spækket med indhold og en god måde at få kickstartet din videre progression på cyklen.

På kurset arbejder vi med:

⭐Svingteknik - Her lærer du hvordan du kan spare energi, og hvordan du kommer hurtigst muligt gennem et sving i skoven. I løbet af dagen lærer du desuden teknikker til at ændre retning, og hvordan du bliver bedre til at skifte kurs i varierede svingtyper og på forskelligt underlag.

⭐Trykkontrol - Her lærer du at pumpe sving for at få bedre greb og øget fart. Du får øvet hvordan du holder position i sving i stejlere terræn og finder dækkenes grænser for greb. Du vil bagefter kunne gå hurtigere og mere sikkert ind i et sving.

I løbet af kurset holder vi en kort pause, hvor der er tid til en snack, og du kan stille uddybende spørgsmål. Her gennemgår vi bl.a. nogle af de vigtigste indstillinger af cyklen.

Bemærk at der kun er 12 pladser til arrangementet.

Husk at medbring:

Vand og lidt snacks til at fylde energidepoterne

Eksta slange og dækjern samt evt. multitool og pumpe

Kristian Hastrup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer