Cykeltræning for børn på Sporet i Hvidovre - prøvetræning

Hvornår
21. aug 2019 kl. 16:30 til 18:00
Hvor
P-pladsen ved MTB-sporet, Ellipsebakkerne, Brøndby Havnevej 3, P-pladsen ved MTB sporet, Ellipsebakkerne, Hvidovre, 2650 Hvidovre, Danmark
Hvem
Alle fra 8 - 12 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 31 3001

Har du børn der er vild med at cykle og som har en cykel? Er de mellem 8 og 12 og har lyst til at have det sjovt sammen med andre, mens de bliver endnu bedre på cykel? 

Så skal de med os ud på det nye MTB spor i Hvidovre, sammen med andre friske børn på cykler. I kan komme på alle slags cykler. Bare den passer til barnet og er velfungerende. 

 

Det er den hyggeligste, sjoveste og bedste aktivitet der starter op lige efter sommerferien. Tilmeld dem nu, så de er sikker på en plads. 

Børnene bliver både delt i grupper efter niveau og vi kommer til at lave en masse aktiviteter sammen. Vi har så mange instruktører med, at vi er sikker på, at alle får en god oplevelse.

Med fokus på sikkerhed og sjov finder vi udfordringer og skaber muligheder for at børnene kan udvikle sig og have det sjovt sammen.

 
Der skal være en forælder med, som kan hjælpe barnet hvis det bliver nødvendigt. Du behøver ikke stå at kigge på, men kan selv komme i form og have det sjovt til Outdoor Fitness som foregår samme sted. Klik på linket, læs mere og tilmeld dig lige her. 

 

Det er gratis at deltage denne første gang, da det er en prøvetræning. (Gælder også Outdoor Fitness) Hvis I har lyst til at være med resten af de otte uger, kræver det medlemsskab af foreningen "MTB sporet i Hvidovre." I melder I jer til resten af forløbet lige her.  Det koster 300 kr.  og så er I medlem resten af året. 

Praktisk info 
Medbring egen cykel. (Alle cykler dur. Det vigtigste er at den passer til barnet og fungerer)  
Hjelm er obligatorisk - så husk også den.  
Medbring vandflaske og evt. snacks.  
Kom i god tid.  
Der er toiletter på Strandparkens område, lige ved siden af MTB Sporet.  
Der er ingen omklædningsfaciliter. 
 
 

Emil Andreas Mathiasen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer