Mekanikeraften - Tubeless

Hvornår
11. mar 2020 kl. 18:00 til 20:00
Hvor
Næstved Cykelcenter, Vestre Kaj 2, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 31 3203

Synes du også, at en punktering er noget af det mest irriterende der findes, når du lige er midt på en god tur i naturen? Hvis ja, så skulle du overveje tubeless til din MTB eller CX. Tubeless en slangeløs opsætning, som giver bedre greb i underlaget samt minimere risikoen for punkteringer.  

Du medbringer dine egne hjul eller cykel (MTB, CX eller Gravel) rengjort, og så hjælper vi dig med at sætte det op til tubeless. Alt hvad du behøver er i butikken.  Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger helt nye dæk. Hvis du ikke har dæk eller grej, kan du købe det i butikken. Dæk, tubelessvæske, tubelesstape, og ventiler, plugs/orme gives der 10 % rabat ift. normalprisen. Og så er du sikker på, at få det rigtige.  

Der forhandles Bontrager og Specialized dæk og Næstved cykelcenter har et bredt udvalg af moderne 29”, gravel og CX dæk.  Skal du have sat din cykel op med 26” eller 27,5” dæk, kontakt butik@naestvedcykelcenter.dk for at høre om de har det på lager.

Som bonus gennemgår vi også Plugs/orme til tubeless. Dette er et relativt nyt produkt, som gør oplevelsen af en tubeless opsætning endnu bedre. 

Asger Andersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer