Mandfolk på MTB: Tovholder-kursus

Hvornår
31. okt 2020 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Det Hvide Spor, Parkeringspladsen, Avnstrupvej 20, 4330 Hvalsø, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 31 3218

Tovholder - kursus 

Dette kursus er specielt målrettet mod tovholdere/trænere på Mandfolk på MTB. Vi vil se på nogle af de mest hyppige udfordringre man møder som tovholder på MTB både køreteknisk, hvordan man guider et hold, og hvordan man groft lige indstiller en cykel. Undervejs tænder vi op i grillen og får os en god snak om gode og dårlige erfaringer. Vi håber, at udover at klæde jer bedre på til at varetage et hold, at så vil I også få bekendtskaber så i nemmere kan komme på besøg hos hinandens spor.  

Program

  • Kort Intro af deltagere
  • MTB teknik (Grundposition, nedkørselsteknik herunder position og bremseteknik) altså gode teknikker for at køre sikkert. Undervejs tager vi også hvordan vi bedst kan guide et hold og hvordan man guider et hold med niveauforskelle.  
  • Pause med grill og pølser. I pausen synes jeg vi skal fortælle om hvilke erfaringer de forskellige tovholdere/trænere har med Mandfolk på MTB-hold kører. Hvad er der af gode/dårlige erfaringer, så vi kan lære af hinanden.
  • På cyklen igen. Opkørselsteknik (gearing linievalg osv.) samt noget basisteknik. Basisteknik kan være alt muligt mellem himmel og jord, men der dukker som regel nogle gode spørgsmål op undervejs, som vi vil kunne arbejde med her.

 

Programmet varer fra 10.00-14.00

 

 

Jes Dabelsteen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer