GO' STIL i skoven

Hvornår
26. feb 2020 kl. 19:00 til 21:30
Hvor
Næstved Cykelcenter, Vestre Kaj 2, 4700 Næstved, Danmark

Nummer
2020 23 31 3110

Kør med GO’ STIL i skoven

Kan du godt lide at trille ud på MTB alene i skoven, eller måske med nogle af vennerne, så har du helt sikkert styr på, hvad 'man gør', og hvad man 'ikke gør' derude på sporene. Har du oplevet episoder i mødet med andre brugere, så er der måske alligevel noget, du ikke har tænkt på?

Tag med på dette kursus og få viden om hvornår du udviser GO' STIL på din mountainbike således at der er plads til os alle i naturen.

På kurset gennemgår vi årsagerne til konflikter i skoven mellem MTB-ryttere og andre brugere, og vi kigger på hvordan vi kan forbedre sikkerheden og adfærden mellem cyklisterne og skovens øvrige brugere. Derudover vil vi diskutere køreteknik og køreregler, MTB kodeks, tegn og kommunikation samt forhold ved uheld.

Med kampagnen GO’ STIL I SKOVEN ønsker vi ikke at løfte pegefingre, men i stedet med en positiv tilgang, et smil på læben og et blink i øjet at give gode råd til MTB ryttere i skove og på sporene. Vi vil skabe en kultur, hvor der er plads til alle og hvor vi opfører os ordentligt overfor hinanden i naturen og i trafikken. Og du skal med. Læs mere om GO’ STIL her.

Dette kursus er en indsats under ”Bevæg dig for livet”, der er et samarbejde mellem DGI og DIF understøttet af Nordea fonden og TrygFonden.

Pingel MTB Race & Fun og DGI Storstrømmen inviterer alle skovbrugere til et spændende oplæg om GO STIL I SKOVEN og efterfølgende dialog.

Det er gratis at deltage – du møder bare op!

Vi glæder os til at se dig!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer