Netværksmøde for MTB foreninger i Storstrømmen

Hvornår
7. okt 2020 kl. 17:30 til 20:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 31 8100

DGI Storstrømmen - cykling og Danmarks Cykel Union inviterer til netværksmøde for alle MTB-foreninger i Storstrømmen. 
 
Vi sætter foreningerne i centrum og vil gerne i fællesskab med jer starte et netværk op, hvor vi mødes et par gange om året. 
 
 
 
Netværksmøderne er en god mulighed for at sparre med andre foreninger, tale om muligheder for samarbejde på tværs og debattere om de forskellige problemstillinger, som I oplever i jeres hverdag som frivillige. Det er også jeres mulighed for at høre, hvad der er på dagsordenen i DCU og DGI i øjeblikket, få sparring omkring kurser, uddannelser og andre projekter, samt stille spørgsmål til konsulenterne. 
Vi vil desuden komme noget faglig indhold i dagsordenen til hvert møde, så I bliver klogere på samfundstendenser, foreningsledelse og aktivitetsudvikling.

I kan i høj grad være med til at bestemme indholdet på netværksmøderne, så det bliver så værdifuld og relevant for jer som foreningen at deltage i møderne. Vi ser møderne som et tilbud til hele foreningen, så tag meget gerne bestyrelsesmedlemmer, instruktører og frivillige med til mødet. 

Har du forslag til emner til mødet er du altid velkommen til at sende til mail til signe.nyby@dgi.dk 

Dagsordenen vil komme 1 måneds tid inden mødet afholdes.  

Vi glæder os til at se din forening til en spændende aften!

Venlig Hilsen,

Martin Wang Hjørngaard, Udviklingskonsulent DCU, Bevæg dig for livet

Signe Nyby, Idrætskonsulent DGI Storstrømmen cykling  
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer