DGI MTB Instruktør, teknik 3 - Retningskontrol og sving

Hvornår
18. apr 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 06 31 3003

På kurset gennemgås praksis og teori for retningskontrol og sving, og du lærer at sætte fokus på bevægelser som at dreje, kante, læne, rotere og vægte. Færdighederne brydes ned og isoleres, således man får en samlet manøvrer, som består af sammensatte fokuspunkter med korrekt stilling og vægtbalance.

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan man som instruktør på bedste vis underviser sine klubkammerater i progression af teknik. Det er det tredje teknikkursus i rækken på 3, og vi anbefaler, at du tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. 

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Det  lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB instruktør grundkursus eller tilsvarende.

Kontakt gerne din lokale DGI MTB idrætskonsulent, hvis du er i tvivl.

Underviseren er Klaus Hockerup, der har mange års erfaring med undervisning i MTB og er certificeret på den europæiske uddannelse EO-MTBing på niveau 2.

Klaus Frank Hockerup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer