DGI MTB Instruktør, teknik 1 - position og balance

Hvornår
26. sep 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 06 31 3005

 

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB Klubinstruktør eller grundkursus. Du kan søge merit ved at kontakte din lokale DGI MTB idrætskonsulent.

Det er det første i rækken på 3, og vi anbefaler, at du tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. Det er dog ikke et krav.

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan du som instruktør på bedste vis underviser dine klubkammerater i progression af teknik.

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

På kurset vil underviseren gennemgå praksis og teori for position og balance, samt principperne for passiv preskontrol. Du vil lære principperne for at køre i en god og vekslende position med stor bevægelighed og meget dynamik. Færdigheder brydes ned og isoleres, således man får en samlet manøvrer, som består af sammensatte fokuspunkter med korrekt stilling og vægtbalance.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Kurset lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Kontakt din lokale DGI MTB idrætskonsulent, hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig.

Klaus Frank Hockerup

Hjælpeinstruktør(er)

Jacob pallesen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer