DGI MTB Instruktør, teknik 2 - Aktiv preskontrol og pump terrænet

Hvornår
3. okt 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 06 31 3006

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB Klubinstruktør eller grundkursus. Du kan søge merit ved at kontakte din lokale DGI MTB idrætskonsulent.

Det er det andet i rækken på 3, og vi anbefaler, at du tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. Det er dog ikke et krav.

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan du som instruktør på bedste vis underviser dine klubkammerater i progression af teknik.

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

På kurset vil underviseren gennemgå praksis og teori for aktiv preskontrol samt pump af terræn, så du bedre kan udnytte sving, berms, ujævnheder, drops med videre til at generere fart i cyklen og finde de rigtige steder at placere din træning i klubben. Færdighederne brydes ned og isoleres, således du får en samlet manøvre, som består af sammensatte fokuspunkter med korrekt stilling og vægtbalance.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Det  lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Kontakt gerne din lokale DGI MTB idrætskonsulent, hvis du er i tvivl, om kurset er for dig.

Klaus Frank Hockerup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer