DGI MTB Instruktør, teknik 3 - Retningskontrol og sving

Hvornår
31. okt 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Knøsgården, Knøsvej 5, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 06 31 3007

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB Klubinstruktør eller grundkursus. Du kan søge merit ved at kontakte din lokale DGI MTB idrætskonsulent.

Det er det tredje i rækken på 3, og vi anbefaler, at du tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. Det er dog ikke et krav.

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan du som instruktør på bedste vis underviser dine klubkammerater i progression af teknik.

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

På kurset vil underviseren gennemgå praksis og teori for retningskontrol og sving, og du lærer at sætte fokus på bevægelser som at dreje, kante, læne, rotere og vægte. Færdighederne brydes ned og isoleres, således du får en samlet manøvre, som består af sammensatte fokuspunkter med korrekt stilling og vægtbalance.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Det lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Kontakt gerne din lokale DGI MTB idrætskonsulent, hvis du er i tvivl, om kurset er noget for dig.

Klaus Frank Hockerup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer