MTB for kvinder - fra begynder til øvet

Hvornår
14. mar kl. 13:00 - 8. maj 2021 kl. 12:00
Hvor
VIA, Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, Danmark
Hvem
Udøvere, piger/kvinder, fra 16 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 06 31 3110

Kom og lær MTB i skoven sammen med andre kvinder. Garanti for at dit niveau bliver løftet, så du efter forløbet vil føle dig mere sikker på sporet.  
  
Du har kørt i et stykke tid eller måske bare et par gange og ønsker at få bedre styr på det tekniske. 
Over tre undervisningsdage bliver du ført igennem et forløb, hvor Heidi med sin ekspertise trygt vil give dig grundlæggende viden om teknikkerne, der giver mere sikkerhed og sjov på sporet.  
Vi starter med basisfærdigheder og bygger dit tekniske niveau op. Du lærer din cykel bedre at kende, og efter de tre gange vil du kunne opnå oplevelsen af mere flow og overskud på sporet.

Heidi Dietz tager imod dig og veninderne. Hun har mange års erfaring med undervisning i MTB og er certificeret på den europæiske uddannelse EO-MTBing på højeste niveau. Du kan være helt sikker på, at du lærer en masse med hende som din underviser.

14. marts kl. 13.00-15.30 MTB Basis  
Vi gennemgår basisteknikkerne til at kontrollere din position på din mountainbike. Vi arbejder desuden med bremseteknik og kørsel i ujævnt terræn. 
Her bygger vi fundamentet for den læringsproces, du skal igennem.  
Derudover bliver du klog på, hvilke fordele forskellige ændringer på cyklen eller kroppen giver, og du bliver bekendt med forskellige begreber.  
  
17. april kl. 9.30-12.00 Position og balance  
Vi repeterer positionen og bygger mere på, hvor du også får viden om at scanne terrænet. Vi arbejder derudover med linjevalg og sammensætning af sektioner. 
  
8. maj kl. 9.30-12.00 Trykkontrol 
Her gennemgår vi forståelse for trykkontrol og arbejder aktivt med den i terrænet. 
Din position i vanskeligere terræn bliver finpudset, og du kommer til at prøve kræfter med lidt sværere nedkørsler.

 

Heidi Dietz

Du møder på egen cykel, som skal være køreklar. Bremserne skal fungere, kæden skal være smurt og der skal være luft i dækkene.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer