MTB Teknik: Udbyg din teknik på op- og nedkørsler

Hvornår
25. maj 2021 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Knøsen, Knøsvej 5, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 15 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 31 3209

Er det op ad bakke, når du rammer en nedkørsel på mountainbike?

Bliv rustet til at takle de ofte svære nedkørsler med vores avancerede teknikkursus, og byg videre på dit fundament for sikker og bevidst kørsel i skov og på spor.

Du har styr på, hvad grundposition er og kender til det mest elementære sving- og bremseteknik, men vil gerne blive bedre til at bruge teknikkerne, når det går ned og op.

Vi tager fat i øvelser, hvor vi har fokus på vægtforskydning, bremse- og svingteknik og dét at arbejde aktivt med terrænet. Først på grusvej og derefter ind på sporet, hvor vi vil være det meste af tiden. Vi kommer til at træne på flere forskellige nedkørsler, og det siger sig selv, at du så også kommer til øve, hvordan du nemmest kommer op ad bakke.

Vi møder også drops undervejs og kommer derfor også til at arbejde med, hvordan de køres.

Kurset varer 3 timer og kræver, at du har erfaring med mountainbike fra skoven. Kurset foregår primært på røde spor. Desuden skal du have en grundform til ca. en times cykling ved moderat hastighed. Du har en MTB, der fungerer og bærer en godkendt hjelm. Desuden er det en god idé at medbringe både pumpe og slange samt noget at drikke.

Underviseren er Michael Smith Nielsen, der har mange års erfaring med undervisning i MTB og er certificeret på den europæiske uddannelse EO-MTBing på niveau 1.

Passer datoen skidt, så find et andet kursus i arrangementskalenderen.

Michael Smith Nielsen

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Corvid-19 og holder nøje øje med anbefalingerne. Vi er optimistiske og satser på kurset gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur.  
Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt kurset afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med, og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle kan komme afsted.

Kort før workshoppen modtager du en mail med praktisk info.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer