MTB: Hjulbyg og -opretning

Hvornår
28. okt 2021 kl. 19:00 til 22:00
Hvor
DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42 B, 2, 8230 Åbyhøj, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2021 09 31 3219

Kursus: Hjulbyg og -opretning 
De fleste ser hjulbygning og opretning som en slags magi kun en dygtig cykelmekaniker kan klare, men den tid er slut. Nu kan du blive din egen hjulbygningstroldmand eller -kvinde.

Hjul er en af de komponenter, der har størst betydning for cyklens køreegenskaber, men moderne kvalitetshjul er blevet meget dyre. Derfor kan det være fedt selv at kunne bygge sine drømmehjul helt fra bunden eller selv efterspænde og rette de hjul, man har brugt mange penge på.

På dette kursus nørder vi både teoretisk og praktisk, så du bliver ekspert på de mange faktorer, der er afgørende for gode og stærke hjul.

Efter endt kursus vil du være blevet introduceret til hjulbygning og være sikker på; hvilke eger du skal vælge, hvor mange eger-kryds du laver, og hvordan du vedligeholder og reparerer hjulene, når de bliver skæve eller dine eger sprænger.

Erfaren underviser

Vi har allieret os med Jesper Kvist fra Bike Knowledge, som er udlært cykelmekaniker og har været faglærer på cykelmekanikeruddannelsen i Nykøbing Falster de seneste 24 år. Jesper har desuden været den eneste AMU-lærer i Danmark, og har selv udviklet og afholdt tekniske/mekaniske efteruddannelseskurser til cykelbranchen i de sidste 22 år. I alt har Jesper 39 års erfaring i cykelbranchen.

Jesper Kvist

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer