Få en fantastisk oplevelse på E-MTB: Ta’ med på guidet læringstur i Nationalpark Mols Bjerge

Hvornår
18. apr 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Agri Bavnehøj, Agri Bavnehøj Vej, P-plads, Knebel, 8420 Knebel, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 16 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 09 31 3501

Er du blevet den stolte ejer af en E-MTB eller drømmer du om at prøve en i det rigtige element? Så fang an for i samarbejde med Mols Mountainbike Guide tilbyder DGI Østjylland Mountainbike dit livs oplevelse på E-MTB i noget af det smukkeste natur, Danmark kan tilbyde!

Med Bo Simonsen fra Mols Mountainbike Guide som guide og underviser i Nationalpark Mols Bjerge får du ikke bedre mulighed for at opleve landskabet på din E-MTB, mens du bliver instrueret i at få det optimale ud af cyklen.

Bo Simonsen gør det, du drømmer om! Han lever af at køre på E-MTB, og han kender nationalparken som sin egen baglomme. Af samme årsag er han også en af de riders, der kører mest på E-MTB indenfor landets grænser, og derfor har vi teamet op med ham for at tilbyde dig en fantastisk og unik MTB-oplevelse.

Med turen får du:

  • Basisviden om at køre på E-MTB
  • Tips til at køre længere på en opladning
  • Instruktion i korrekt gearskifte, så kassette og kæde holder længere
  • Læring i at vælge det rigtige gear
  • Instruktion i god køre stil – trailkarma
  • Gode råd til at tage hensyn til sporene, så de holder længere og ikke ødelægges
  • Introduktion af beskyttelsesudstyr til skadesforebyggelse
  • Vitaminer for sjælen og røverhistorier fra de varme lande

Hvis du ikke har en E-MTB, men alligevel ønsker at deltage, kan du for 395 kr.  leje en toptunet Levo E-MTB hos Mols Mountainbike Guide til turen. Du skal blot kontakte Bo Simonsen på mail Bo@mols-mountainbike-guide.dk eller tlf. 2184 7766, inden du tilmelder dig. Cyklerne lejes ud efter først til mølle-princippet.

Vigtigt at vide, inden du tilmelder dig

Vi forventer, at din E-MTB kører fejlfrit, og at du har det nødvendige reparationsudstyr med til mindre udfordringer, fx ekstra slange, miniværktøj, kædeled og en generel ja-hat.

Det er ligeledes meget vigtigt, at du ikke kun har sat stikket i batteriet, da du gik i seng, men også tændt for kontakten og kan køre i 3 timer. Løber dit batteri tør for saft, inden de tre timer er gået, er det dit eget ansvar at trille tilbage til udgangspunktet.

Hvis du har spørgsmålHar du spørgsmål til arrangementet, skal du kontakte Annemette Lunden, koordinator hos DGI Østjylland for cykling på telefon 79404317 eller mail: Annemette.Lunden@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer