DGI Trailseries med MTB Horsens

Hvornår
17. jun 2022 kl. 14:00 til 19:00
Hvor
Bjerge Skov MTB Spor, Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 10 år

Nummer
2022 09 31 4502

Er du til fart på nedkørslerne og hygge med vennerne på opkørslerne, så er DGI Trailseries lige noget for dig!

Eventet er et hyggeligt og socialt løb, hvor din tid bliver taget på udvalgte nedkørsler. Du vælger selv hvem du kører med rundt på sporet imellem nedkørslerne. Saml foreningen, vennerne eller kollegaerne, og få et skud tiltrængt sommerhygge!

MTB Horsens inviterer til årets tredje afdeling af DGI Trailseries. De har planlagt en flot rute med fede flow nedkørsler i det naturskønne område i Bjerre Skov. MTB Horsens er specielt kendt for at afholde mange og rigtige gode MTB-arrangementer hvert år, så det er bestemt ikke dette arrangement du skal gå glip af! 
Skynd dig at sætte en kryds i kalenderen d. 17. juni og find et tidspunkt mellem kl. 14 og 18 der passer ind i din fredag!

Alle kan være med 
Løbet er for alle, og løbet foregår på den blå rute i skoven. Du kender muligvis ruten allerede, ellers har mulighed for at øve dig på den inden løbet. Men det er absolut ikke et krav, for det er hyggen og det sociale element, der er i centrum. Vi benytter udelukkende de officielle nedkørsler, så der ikke opstår overraskelser for dig eller vennerne. Det eneste krav for at være med, er en velfungerende MTB, og en cykelhjelm.

Grupper á 10 
I kører sammen i grupper á op til 10 personer. Du bestemmer selv, hvem du vil køre med også på tværs af klasser. Grupperne sendes afsted med 7 minutters mellemrum, og det tager 90-140 minutter at gennemføre.

Når du tilmelder dig, skal du vælge en startblok, som er med intervaller på 30 min. fra kl. 14.00 til 18.00. Du skal være klar på cyklen og været forbi indskrivning efter din chip, inden din startblok åbner. Du vil blive sendt afsted med din gruppe, indenfor 30 min. På denne måde undgår vi unødig ventetid i starten og på sporet.

Hvad får du for pengene? 
Det er ikke gratis, men vi har holdt prisen på et minimum. 225 kr. for voksne, 150 kr. for ungdom og 100 kr. for børn. Er det ikke rimeligt, når billetten indeholder samme tidstagningssystem som brugt til verdensmesterskaberne, mad, billede til opslagstavlen (eller sociale medier), en burger og sodavand når du kommer i mål? Det synes vi.

300 pladser og 5 klasser 
Der er 300 pladser til rådighed, og der er fem forskellige klasser: herre, dame, H40 (herrer +40), ungdom, børn og e-bike. 
 
Vi holder løbende øje med corona-restriktionerne, men vi håber på og forventer at kunne afvikle løbet. Hvis løbet bliver aflyst, får du naturligvis pengene smidt tilbage på din bankkonto.

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, MTB-konsulent på MTB Trailseries - tlf.: 2035 4362 / mail: simon.qvortrup@dgi.dk

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator hos DGI Østjylland - tlf.: 7940 4317 / mail: annemette.lunden@dgi.dk

Løbet afvikles i samarbejde mellem MTB Horsens, Mountainbike Trailcup Danmark og DGI Midt- og Østjylland.

Vi ses til en hyggelig dag på Bjerge Skov MTB Spor ved Bjerre Skov d. 17. juni.

Billede af Claus Hilmar - https://blog.hilarm.dk/.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer