DGI Trailseries med Rold Skov MTB

Hvornår
16. sep 2022 kl. 14:00 til 19:00
Hvor
Oplyses senere, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 10 år

Nummer
2022 09 31 4504

Er du til fart på nedkørslerne og hygge med vennerne på opkørslerne, så er DGI Trailseries lige noget for dig!

Eventet er et hyggeligt og socialt løb, hvor din tid bliver taget på udvalgte nedkørsler. Du vælger selv hvem du kører med rundt på sporet imellem nedkørslerne. Saml foreningen, vennerne eller kollegaerne, og få en fantastisk dag i godt selskab på din MTB.

Rold Skov MTB inviterer til DGI Trailseries. Rold er en af Danmarks absolut bedste mountainbikedestinationer. Området byder på en fantastisk smuk natur kombineret med kilometervis af fede MTB-spor. Sporet er specielt kendt for lange fede nedkørsler, så det er perfekt til en afdeling af Trailseries.

Alle kan være med 
Løbet er for alle, og løbet foregår på den blå rute i skoven. Du kender muligvis ruten allerede, ellers har du mulighed for at øve dig på den inden løbet. Men det er absolut ikke et krav, for det er hyggen og det sociale element, der er i centrum. Vi benytter udelukkende de officielle nedkørsler, så der ikke opstår overraskelser for dig eller vennerne. Det eneste krav for at være med, er en velfungerende MTB, og en cykelhjelm. 
 
NYT! Kun til afdelingen i Rold, har vi udvidet med en sportsklasse. Tilmelder man sig sportsklassen, skal man OGSÅ køre røde nedkørsler. Man kan dog sagtens køre i samme gruppe som deltagere i motionsklassen, da alle sporene mødes igen.

Grupper af 10 
I kører sammen i grupper af op til 10 personer med start og slut samme sted. Du bestemmer selv, hvem du vil køre med; også på tværs af klasser. Grupperne sendes afsted med mindst 7 minutters mellemrum.

Når du tilmelder dig, skal du vælge en startblok, som er med intervaller på 30 min. fra kl. 14.00 til 17.30. Du skal være klar på cyklen og været forbi indskrivning efter din chip, inden din startblok åbner. Du vil blive sendt afsted med din gruppe, indenfor 30 min. På denne måde undgår vi unødig ventetid i starten og på sporet.

Hvad får du for pengene? 
Det er ikke gratis, men vi har holdt prisen på et minimum. 225 kr. for voksne, 150 kr. for ungdom og 100 kr. for børn. Er det ikke rimeligt, når billetten indeholder samme tidstagningssystem som brugt til verdensmesterskaberne, mad, billede til opslagstavlen (eller sociale medier), en burger og sodavand når du kommer i mål? Det synes vi.

300 pladser og 5 klasser 
Der er 300 pladser til rådighed, og der er fem forskellige klasser: herre, dame, H40 (herrer +40), ungdom, børn og e-bike. De voksne klasser udvides i denne afdeling med en sportsklasse, som er beskrevet længere oppe.

Oplev stemningen fra Bjerge Skov, DGI Trailseries 2022 - KLIK HER

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, MTB-konsulent på MTB Trailseries - tlf.: 2035 4362 / mail: simon.qvortrup@dgi.dk

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator hos DGI Østjylland - tlf.: 2012 8488 / mail: annemette.lunden@dgi.dk

Løbet afvikles i samarbejde mellem Rold Skov MTB, Mountainbike Trailcup Danmark og DGI Midt- og Østjylland.

Vi ses til en hyggelig dag i Rold d. 16. september

Billede af Morten Degn - www.mortendegn.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer