Opsætning af affjedring på din MTB

Hvornår
23. feb 2023 kl. 18:00 til 21:30
Hvor
DGI Midtjylland, Glarmestervej 18, 8600 Silkeborg, Danmark

Nummer
2023 09 31 3204

Forkert opsætning af din affjedring kan gøre selv lette spor rigtig svære. Det gælder uanset, hvor dygtig du er til at køre på din MTB. 

På kurset nørder vi i dybden omkring både forgaffel- og bagdæmperopsætning. 

Uanset hvilke dæmpere du har, og om du ved hvad lufttryk, rebound, high- og low speed compression m.fl. betyder for din cykel, så vil kurset med garanti gøre din køreglæde større.  
  
Før kurset  
Det er en god idé, at du har undersøgt, hvilken type forgaffel og evt. bagdæmper du har. Også hvilke indstillingsmuligheder DU har. Dermed sikrer du, at du får maksimalt udbytte af kurset. Husk at XC udstyr har få indstillinger, trail/enduro udstyr væsentligt flere. Vi gennemgår dem alle.  
  
Det kan du efter kurset....  
Du vil have færdighederne til at opsætte din egen MTB efter dig som rytter, specifikke ruter, terræn eller forskellige køreforhold.  
  
Erfaren underviser  
Vi har allieret os med Jesper Kvist fra Bike Knowledge, som er udlært cykelmekaniker og har været faglærer på cykelmekanikeruddannelsen i Nykøbing Falster de seneste 24 år. Jesper har desuden været den eneste AMU-lærer i Danmark, og har selv udviklet og afholdt tekniske/mekaniske efteruddannelseskurser til cykelbranchen i de sidste 22 år. I alt har Jesper 41 års erfaring i cykelbranchen. 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer