Bliv din egen hjulbygningsmagiker

Hvornår
18. feb 2023 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
DGI Midtjylland, Glarmestervej 18, 8600 Silkeborg, Danmark

Nummer
2023 09 31 3206

De fleste ser hjulbygning og opretning som en slags magi kun en dygtig cykelmekaniker kan klare, men den tid er slut. Nu kan du blive din egen hjulbygningstroldmand eller -kvinde.

Hjul er et af de komponenter, der har størst betydning for cyklens køreegenskaber, men moderne kvalitetshjul er blevet meget dyre. Derfor kan det være fedt selv at kunne bygge sine drømmehjul helt fra bunden eller selv efterspænde og rette de hjul, man har brugt mange penge på.

På denne workshop nørder vi med:

  • Både teoretisk og praktisk opbygning, så du bliver ekspert på de mange faktorer, der er afgørende for gode og stærke hjul.
  • Kendskab til rigtigt materialevalg
  • Kendskab til hjuls faldgruber

Efter endt kursus er du introduceret til hjulbygning. og vil være sikker på, hvilke eger du skal vælge, hvor mange eger-kryds du skal vælge, hvordan du vedligeholder og reparerer hjulene, når de bliver skæve eller dine eger sprænger.

Max 8 deltagere på workshoppen.

Erfaren underviser 
Vi har allieret os med Jesper Kvist fra Bike Knowledge, som er udlært cykelmekaniker og har været faglærer på cykelmekanikeruddannelsen i Nykøbing Falster de seneste 24 år. Jesper har desuden været den eneste AMU-lærer i Danmark, og har selv udviklet og afholdt tekniske/mekaniske efteruddannelseskurser til cykelbranchen i de sidste 22 år. I alt har Jesper 40 års erfaring i cykelbranchen.

Jesper Kvist

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer