Opsætning af affjedring på din MTB - I Nodskoven i Silkeborg

Hvornår
15. apr 2023 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Nordskoven i Silkeborg, Århusvej 60, 8600 Silkeborg, Danmark

Nummer
2023 09 31 3208

Forkert opsætning af din affjedring kan gøre selv lette spor rigtig svære. Det gælder uanset, hvor dygtig du er til at køre på din MTB.

På kurset nørder vi i dybden omkring både forgaffel- og bagdæmperopsætning. Der vil være et kort teoretisk oplæg i starten, hvorefter vi tager på sporet og finpudser affjedring med bracketing teknikken. 
Bracketing betyder, at vi systematisk noterer og eksperimenterer med små ændringer i din cykels opsætning, så den til sidst er skræddersyet til dig og din kørestil.

Uanset hvilke dæmpere du har, og om du ved hvad lufttryk, rebound, high- og low speed compression m.fl. betyder for din cykel, så vil kurset med garanti gøre din køreglæde større. 
 
Det kan du efter kurset.... 
Du vil have færdighederne til at opsætte din egen MTB efter dig som rytter, specifikke ruter, terræn eller forskellige køreforhold. 
 
Erfaren underviser 
Vi har allieret os med Jesper Kvist fra Bike Knowledge, som er udlært cykelmekaniker, og har været faglærer på cykelmekanikeruddannelsen i Nykøbing Falster de seneste 24 år. Jesper har desuden været den eneste AMU-lærer i Danmark, og har selv udviklet og afholdt tekniske/mekaniske efteruddannelseskurser til cykelbranchen i de sidste 22 år. I alt har Jesper 39 års erfaring i cykelbranchen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer