DGI MTB Instruktør, teknik 2 - Aktiv preskontrol og pump terrænet

Hvornår
10. maj 2023 kl. 17:00 til 21:00
Hvor
MTB Spor Danmark Tag, Bøgedalsvej 9, 8680 Ry, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 09 31 3305

Kurset er til dig, der er øvet MTB-kører og det er et krav, at du har gennemført DGI MTB Basis Klubtræner (tidligere DGI MTB Instruktør Grundkursus).

Du skal have godt styr på din grundteknik, da kurset ikke er tekniktræning, men bygges op omkring, hvordan man som instruktør på bedste vis underviser sine klubkammerater i progression af teknik.

Med dig hjem får du metoder og færdigheder, som du kan bruge i relation til formidling i din instruktørrolle.

På kurset vil underviseren gennemgå praksis og teori for aktiv preskontrol samt pump af terræn, så du bedre kan udnytte sving, berms, ujævnheder, drops med videre til at generere fart i cyklen og finde de rigtige steder at placere din træning i klubben. Færdighederne brydes ned og isoleres, og efterfølgende sammensættes i en logisk rækkefølge, så du opnår optimal stilling og vægtbalance.

Kurset lægger vægt på masser af praksis, samt på at dele erfaringer og viden mellem jer som deltagere. Det lægger også op til, at du kan udbygge dit netværk med instruktører fra andre klubber.

Undervisningen giver dig et godt fundament for at kunne undervise og vejlede på klubbens hold.

Det er det andet i rækken på 3, og vi anbefaler, at man tager dem i rækkefølge, da der er progression i undervisningen. Det er dog ikke et krav.

Link til DGI MTB Instruktør teknikkursus 1 og 3 
DGI MTB Instruktør, teknik 1 - position og balance, den 29. april 
DGI MTB Instruktør, teknik 3 - Retningskontrol og sving, den 31. maj

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, MTB-konsulent på tlf.: 2035 4362 / mail: simon.qvortrup@dgi.dk

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator hos DGI Østjylland - tlf.: 7940 4317 / mail: annemette.lunden@dgi.dk

Michael Smith Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer