DGI Trailseries med Rold Skov MTB

Hvornår
21. apr 2023 kl. 15:00 til 19:00
Hvor
Rold Skov MTB, Himmerlandsvej, 9520 Skørping, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 10 år

Nummer
2023 09 31 4500
Er du lynhurtig på nedkørslerne og elsker en hyggelig dag i skoven med vennerne, så er DGI Trailseries lige noget for dig!

 
Eventet er et hyggeligt og socialt løb, hvor din tid bliver taget på udvalgte nedkørsler. Du vælger selv, hvem du kører med rundt på sporet imellem nedkørslerne. Saml foreningen, vennerne eller kollegaerne, og få en fantastisk dag i godt selskab på din MTB.

Du skal med til første afdeling af DGI Trailseries i samarbejde med Rold Skov MTB!

Rold er en af Danmarks absolut bedste mountainbikedestinationer. Området byder på en fantastisk smuk natur kombineret med kilometervis af fede MTB-spor. Sporet er specielt kendt for lange fede nedkørsler, så det er perfekt til en afdeling af DGI Trailseries.

Selvfølgelig kan du være med 
Løbet er for alle og foregår på den blå rute i skoven. Du kender muligvis ruten allerede, ellers har du mulighed for at øve dig på den inden løbet. Men det er absolut ikke et krav, for det er hyggen og det sociale element, der er i centrum. Vi benytter primært de officielle nedkørsler, og dem uden for vil IKKE byde på voldsomme overraskelser.

Til dig, der ønsker lidt ekstra udfordring på turen, har vi en sportsklasse. I sportsklassen kører du OGSÅ røde nedkørsler og måske enkelte uden for de officielle spor. Man kan dog sagtens køre i samme gruppe som deltagere i motionsklassen, da alle sporene mødes igen.

Grupper af 10 
I kører sammen i grupper af op til 10 personer med start og slut samme sted. Du bestemmer selv, hvem du vil køre med; også på tværs af klasser. I sendes afsted som gruppe med mindst 7 minutters mellemrum.

Klar, parat, start!

  • Når du tilmelder dig, skal du vælge en startblok, som er med intervaller på 30 min. fra kl. 15.00 til 18.00.
  • Du skal være klar på cyklen og været forbi indskrivning efter din chip, inden din startblok åbner.
  • Du bliver sendt afsted med din gruppe inden for 30 min. På den måde undgår vi unødig ventetid i starten og på sporet.

Vi har aftensmad klar  
Når du kommer i mål efter en hyggelig og fed tur på sporet, står MTB Rold klar med en luksusburger frisk fra grillen og en sodavand eller øl til dig. Husk derfor at sætte tid af til hyggen efter løbet.

Praktisk

  • Forvent at cykle ca. 13-20 km afhængigt af endeligt rutevalg, og om du kører motion eller sportsklasse. Det tager max 2 timer at gennemføre.
  • Onsdag eftermiddag inden løbsdagen udsendes infomail om rute m.m.
  • Der er forskellige klasser: herre, dame, H40 (herrer +40), ungdom, børn og e-bike. De voksne klasser udvides i år med en sportsklasse, som er beskrevet længere oppe.
  • Vi bruger samme tidtagningssystem som til Enduro World Series (EWS), så der er ikke grund til bekymring om, hvorvidt tiden er præcis.
  • Det eneste krav for at være med er en velfungerende MTB og en cykelhjelm.

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, MTB-konsulent - tlf.: 2035 4362 / mail: simon.qvortrup@dgi.dk

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator - tlf.: 7940 4317 / mail: annemette.lunden@dgi.dk

Løbet afvikles i samarbejde mellem Rold Skov MTBMountainbike Trailcup Danmark og DGI Midt- og Østjylland.

Oplev stemningen fra Bjerge Skov, DGI Trailseries 2022 - KLIK HER

Vi ses til en hyggelig dag i Rold d. 21. april!

Billede af Morten Degn - www.mortendegn.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer