DGI Trailseries med MTB Horsens

Hvornår
26. maj 2023 kl. 15:00 til 19:00
Hvor
Bjerge Skov MTB Spor, Bjerre Skovvej 4, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 10 år

Nummer
2023 09 31 4501

Er du lynhurtig på nedkørslerne og elsker en hyggelig dag i skoven med vennerne, så er DGI Trailseries lige noget for dig!

Eventet er et hyggeligt og socialt løb, hvor din tid bliver taget på udvalgte nedkørsler. Du vælger selv, hvem du kører med rundt på sporet imellem nedkørslerne. Saml foreningen, vennerne eller kollegaerne, og få en fantastisk dag i godt selskab på din MTB.

Kom med til årets anden afdeling af DGI Trailseries i samarbejde med MTB Horsens. Du skal afsted på en flot rute med fede flow nedkørsler i det naturskønne område i Bjerre Skov. MTB Horsens er specielt kendt for at afholde mange og rigtige gode MTB-arrangementer hvert år, så det er bestemt ikke dette arrangement, du skal gå glip af!

Selvfølgelig kan du være med 
Løbet er for alle og foregår på den blå rute i skoven. Du kender muligvis ruten allerede, ellers har du mulighed for at øve dig på den inden løbet. Men det er absolut ikke et krav, for det er hyggen og det sociale element, der er i centrum. Vi benytter udelukkende de officielle nedkørsler, så der ikke opstår overraskelser for dig eller vennerne.

Til dig, der ønsker lidt ekstra udfordring på turen, har vi en sportsklasse. I sportsklassen kører du OGSÅ røde nedkørsler og måske enkelte uden for de officielle spor. Man kan dog sagtens køre i samme gruppe som deltagere i motionsklassen, da alle sporene mødes igen.

Grupper af 10 
I kører sammen i grupper af op til 10 personer med start og slut samme sted. Du bestemmer selv, hvem du vil køre med; også på tværs af klasser. I sendes afsted som gruppe med mindst 7 minutters mellemrum.

Klar, parat, start!

  • Når du tilmelder dig, skal du vælge en startblok, som er med intervaller på 30 min. fra kl. 15.00 til 18.00.
  • Du skal være klar på cyklen og været forbi indskrivning efter din chip, inden din startblok åbner.
  • Du bliver sendt afsted med din gruppe inden for 30 min. På den måde undgår vi unødig ventetid i starten og på sporet.

Vi har aftensmad klar  
Når du kommer i mål efter en hyggelig og fed tur på sporet, står MTB Horsens klar med en luksusburger frisk fra grillen og en sodavand eller øl til dig. Husk derfor at sætte tid af til hyggen efter løbet.

Praktisk

  • Forvent at cykle ca. 10-14 km afhængigt af endeligt rutevalg, og om du kører motion eller sportsklasse. Det tager max 2 timer at gennemføre.
  • Onsdag eftermiddag inden løbsdagen udsendes infomail om rute m.m.
  • Der er forskellige klasser: herre, dame, H40 (herrer +40), ungdom, børn og e-bike. De voksne klasser udvides i år med en sportsklasse, som er beskrevet længere oppe.
  • Vi bruger samme tidtagningssystem som til Enduro World Series (EWS), så der er ikke grund til bekymring om, hvorvidt tiden er præcis.
  • Det eneste krav for at være med er en velfungerende MTB og en cykelhjelm.

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål til dagen, er du velkommen til at kontakte Simon Qvortrup, MTB-konsulent - tlf.: 2035 4362 / mail: simon.qvortrup@dgi.dk

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator - tlf.: 7940 4317 / mail: annemette.lunden@dgi.dk

Løbet afvikles i samarbejde mellem MTB HorsensMountainbike Trailcup Danmark og DGI Midt- og Østjylland.

Vi ses til en hyggelig dag i Horsens den 26. maj!

Billede af Morten Degn - www.mortendegn.com

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer