Artikler

Move For Life byder på mere end 140 motions- og bevægelsesevents

Når Move For Life indtager Region Midtjylland den 4.-5. november 2017, kan borgerne deltage i mere end 140 lokale motions- og bevægelsesevents.

Fundet i: Artikler

Gigantisk fuldmånekunstværk afslutter fuldmåneevents i Aarhus 2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017’s sidste store fuldmåneevent, Move For Life, får et stort fuldmånekunstværk som epicenter for Danmarks smukkeste og mest bevægende fuldmånedøgn.

Fundet i: Artikler

Move For Life bevæger Region Midtjylland

I forbindelse med Move For Life skal foreninger fra hele regionen lære at tænke nyt og anderledes for at fange nye målgrupper.

Fundet i: Artikler

Silkeborg lyser op under fuldmåneevent

Bevægelse, fællesskab og lys i mørket. Silkeborg lyser op med ’By i Mørke’, der i forbindelse med ’Move For Life’ under Aarhus 2017 gentænker kultur- og foreningslivet.

Fundet i: Artikler

Ny samarbejdsaftale med iværksættereventyr

Move For Life har indgået en samarbejdsaftale med det danske firma Orbiloc, der producerer sikkerhedslygter til alle, der bevæger sig udendørs. Orbiloc giver event-arrangørerne mulighed for at tænke kvalitetslys ind i aktiviteterne.

Fundet i: Artikler

100 events på 24 timer

I fuldmånedøgnet den 4.-5. november vil flere end 100 Move For Life-events finde sted på tværs af Region Midtjylland. De er allerede i støbeskeen i de vest-, midt-, øst- og sydøstjyske foreninger, men der er plads til mere.

Fundet i: Artikler

Mød to eventmagere: Monica Vosegaard og Sabine Vind

Lystrup IF's Forårsopvisning skal have en makeover og gøres mere attraktiv for tilskuere og gymnaster. I spidsen for det står Sabine Vind og Monica Vosegaard, som er taget på eventmagerkursus for at blive bedre rustede til at udvikle og afholde events.

Fundet i: Artikler

Move For Life lettede anker med god start

Stor entusiasme, fint humør og lyst til at skabe folkelige og anderledes arrangementer i Syddjurs Kommune. Move For Life fik en god start til kickoff-arrangement på Fregatten Jylland.

Fundet i: Artikler

Mød en eventmager: Naja Skov Nielsen

Sammen med AGF Gymnastik har Naja fået en idé til at efterskoleelever skal lave workshops med folkeskoleelever, hvor gymnastikken tænkes ind i nye rammer og kontekster.

Fundet i: Artikler

Nu går vi i gang: Ta’ del i processen

Fuldmånebegivenheden Move For Life bliver kickstartet i efteråret 2016 med en række workshops i idéudvikling.

Fundet i: Artikler
1/2