Artikler

Move For Life var en kæmpe succes

Fra Ringkøbing i vest til Grenaa i øst var der nytænkende bevægelse for tusindvis af deltagere i fuldmånedøgnet den 4.-5. november under Move For Life.

Fundet i: Artikler

Et urbant oplevelsesløb igennem Aarhus

Den 4. november kl. 20.30 fra Store Torv i Aarhus kan du opleve ”Orbiloc NightLIGHT Experience” – et oplevelsesløb rundt i Aarhus by, hvor bevægelse og fællesskab forenes i et sjovt og anderledes koncept.

Fundet i: Artikler

Red Barnet Ungdom skaber kulturelt legeunivers under Move For Life

5. november fra kl. 10 bliver Brobjergskolen i Aarhus omdannet til et spændende og udfordrende legeunivers, hvor børn og deres forældre kan opleve kulturmøder og fællesskab gennem leg.

Fundet i: Artikler

Lysende åbningsceremoni på Månetorvet

Korsang, ildkunstner og et ocean af lysende cykler. Der er lagt op til et brag af en åbningsceremoni, når Move For Life skydes i gang.

Fundet i: Artikler

Lysende kampkunst til ’By i Mørke’ i Silkeborg

Den lokale aikidoklub vil fremføre den japanske kampsport under ’By i Mørke’ i Silkeborg den 4. november, der er en del af Aarhus 2017’s sidste fuldmåneevent, Move For Life.

Fundet i: Artikler

Move For Life inviterer til 'Move Festival' i Vejlby-Risskov Centeret

Natminton, kajakpolo eller standarddans med Sofie Kruuse fra ’Vild med dans’. Der er noget for enhver smag, når Aarhus 2017’s sidste fuldmåneevent, Move For Life, holder 'Move Festival' den 4.-5. november.

Fundet i: Artikler

Move For Life byder på mere end 140 motions- og bevægelsesevents

Når Move For Life indtager Region Midtjylland den 4.-5. november 2017, kan borgerne deltage i mere end 140 lokale motions- og bevægelsesevents.

Fundet i: Artikler

Gigantisk fuldmånekunstværk afslutter fuldmåneevents i Aarhus 2017

Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017’s sidste store fuldmåneevent, Move For Life, får et stort fuldmånekunstværk som epicenter for Danmarks smukkeste og mest bevægende fuldmånedøgn.

Fundet i: Artikler

Move For Life bevæger Region Midtjylland

I forbindelse med Move For Life skal foreninger fra hele regionen lære at tænke nyt og anderledes for at fange nye målgrupper.

Fundet i: Artikler

Silkeborg lyser op under fuldmåneevent

Bevægelse, fællesskab og lys i mørket. Silkeborg lyser op med ’By i Mørke’, der i forbindelse med ’Move For Life’ under Aarhus 2017 gentænker kultur- og foreningslivet.

Fundet i: Artikler
1/2