Gør vilde idéer til virkelighed!

Vores eventmagerkurser gør frivillige fra foreningslivet i stand til at idéudvikle, planlægge, gennemføre samt evaluere store eller små events. Vi afholder også workshops, hvor vi binder de mange events sammen.

På vores 24-timers eventmagerkursus får du som frivillig mange kompetencer, som efterfølgende kan anvendes til udvikling og gennemførelse af små og store events i foreningen  til gavn for både medlemmerne og foreningens økonomi.

På de enkelte kursusmoduler bliver du undervist i forskellige værktøjer, som du eksempelvis kan bruge til at planlægge af events mellem kursusmodulerne – med sparring fra erfarne eventmagere.

Kurserne er bygget op om fem moduler og afholdes i samarbejde med kommunerne i Region Midtjylland.

Ta' andre frivillige fra din forening med og udvikl unikke events i jeres forening. Events, som hellere end gerne må blive en del af Aarhus 2017.

Følg vores Facebook-side for at finde et kursus nær dig

Har du spørgsmål til eventmagerkurserne, er du velkommen til at kontakte Simon Knoblauch, projektleder, på tlf. 2027 5288 eller simon.knoblauch@dgi.dk.

Har I allerede en event?

Kom med til en af vores workshops, hvor vi arbejder på at skabe et fælles program for Move For Life i de deltagende kommuner.

Har du en god idé (stor såvel som lille), eller er du interesseret i, at din forening, kulturinstitution eller organisation skal være en del af den regionale fuldmånebegivenhed, så mød op til en inspirerende aften. I er velkomne, uanset om I har en færdig idé, mangler et par samarbejdspartnere eller gerne vil byde ind med jeres ressourcer til et projekt.

Følg vores Facebook-side for at finde en workshop nær dig

Har du spørgsmål til vores workshops, er du velkommen til at kontakte Simon Knoblauch, projektleder, på tlf. 2027 5288 eller simon.knoblauch@dgi.dk.