Hvad er Move For Life?

Move For Life giver dig mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter i weekenden den 22.-23. september 2018 på Frederiks Allé i hjertet af Aarhus. Kig forbi med dine venner eller din familie til en fed, udfordrende og aktiv oplevelse.

Har du nogensinde prøvet outdoor-træning? Ved du, hvordan man kommer lettest rundt i kurven på cyklen på en pump track? Er du klar på yoga under stjernehimlen? Vil du prøve en aktiv træning med dine børn, hvor både små og store får sved på panden?

Hvis du har mod på noget af ovenstående, skal du kigge forbi Frederiks Allé i centrum af Aarhus den 22.-23. september, hvor Move For Life har inviteret en masse spændende, traditionelle og utraditionelle idrætsforeninger fra Aarhus til at komme forbi til en showcase, hvor du, dine venner og din familie får frit lejde til at prøve en masse anderledes idrætter.

Programmet kører lørdag fra kl. 12.00-22.00 og søndag fra kl. 10.00-14.00. Det er gratis at deltage i alle aktiviteter, og alt er uden tilmelding. Det er bare at møde op i passende tøj og med mod på at prøve noget nyt.

Move For Life arrangeres af DGI Østjylland i forbindelse med Folkets Møde og Aarhus - Europæisk Frivillighedshovedstad 2018 samt European Week of Sport.